Koca bir Taliban Cihad hareketinden beri olandan avatarı Şehid Seyyid Kutub'da beridir!Eğer sözlerin banaysa bir kaç kelam etmek isterim. Öncelikle sanırım yaşın benden büyük bu yüzden gayet saygılı bir üslup kullanmaya çalışacağım. Kafir medyaya göre akide belirlediğimi vs. iddia etmişsin, bundan dolayı benden özür dilemen gerekir. Ben ALLAH Resulü'nün savaşta çocukların öldürülemeyeceğine dair buyurduğu hadise göre fikrimi beyan ettim. Sen -haşa- kendini ALLAH ile denk mi görüyorsun da benim akidemi tenkit edebiliyor ve benim kalbimi bilebiliyorsun? Bu siteye üye olma amacım İslami konularda kendimi yetiştirmek ve az da olsa bilinçlenmek. Ancak gün geçtikçe bu sitedeki bazı kardeşlerin tavırları açık söyleyeyim beni Selef akidesinden soğutuyor. Beni akidemi kafir medyaya göre belirlemekle eleştiren sen kendi akideni dünyada sayıları az olan El Kaide grubunun akidesine göre belirliyorsun ve onların tek doğru olduğunu savunuyorsun. Derdim ışidi savunmak değil (ALLAH onların belasını versin) ama benzer bir saldırıyı ışid yapsaydı şu an ışide bin lanet ederdin. İlim ehli olabilirsin ama bu hata yapmayacağın anlamına gelmez. Onun için burada kırıcı laflar kullanmadan önce bir düşünmelisin. Şimdi tabi adminsin de beni banlarsın falan. Neyse ben fazla konuşmayayım bu kadar yeter. Selametle.
Taliban hakkındaki akidesini şeriat düşmanlarının getirdiği habere göre şekillendirebilmekten, mucahidleri itham ile karalayabilen bir cahil; benim bir tenkidim sebebiyle Selef akidesinden soğuyacaksa, yarın ısındığı akidesinin dini sebebiyle İslam'dan da soğurmu merak konusu?
Ben sana gaybdan haber vermedim ki, ahlaksızca Allaha denk görüyorsun diyebilesin. Senin mucahidlere iftira, itham ve beri olacak akide Selef akidesini bırak halef akidesinde bile bulamazsın!
Şimdi istediğin akidenin sitelerine gidip mucahidlere sövebilirsin!