Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın Aleyküm ahi'ler ben 15 yaşında bir lise öğrencisiyim ilmimi ve merak ettiklerimi sormak , geliştirmek için aranıza katıldım siteniz çok hoşuma gitti umarım hayıra vesile olur bu site. hepinize selam olsun Ahiler
Selamın Aleyküm ahi'ler ben 15 yaşında bir lise öğrencisiyim ilmimi ve merak ettiklerimi sormak , geliştirmek için aranıza katıldım siteniz çok hoşuma gitti umarım hayıra vesile olur bu site. hepinize selam olsun Ahiler
Ben Talha, Kastamonulum yaşım 28 birşeyler araştırırken sizin sitenizle karşılaştım yazmak istedim, böyle bir forumun olmasına sevindim.
Allah kuran ve sünnete tâbi olmayı, İslam çatısı altında müslümanları toplamayı ve başımıza bizden olan U'lul emr, aramıza çıkan ihtilaflarda Allah ve Resulü tâbi olmayı verilen hükümde tam bir teslimiyet göstermeyi aramızda konuşurken imanlarımızı artırmayı nasip etsin. Allahummeâmin