Tarihselcilik Kesmedi Deist Oldum - Mustafa Öztürk
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 25 Kas 2023 #1 Tarihselcilik Kesmedi Deist Oldum - Mustafa Öztürk
Çevrimdışı Hasan Hüseyin Demirci Yeni Üye İslam-TR Üyesi 25 Kas 2023 #2 Abdulmuizz Fida' Alıntı: Tarihselcilik Kesmedi Deist Oldum - Mustafa Öztürk Genişletmek için tıkla ... Senelerdir gözlemlediğim şudur ki: Bir insan kafasına yetmeyen meselelerden ötürü hadis-i şerifleri inkar ederek ehli sünnetten çıkarsa dinsizliğe doğru bir adım atmış olur. Ehli Sünnet itikadının ne kadar önemli olduğunu gün geçtikçe daha da kavrıyoruz elhamdulillah.
Abdulmuizz Fida' Alıntı: Tarihselcilik Kesmedi Deist Oldum - Mustafa Öztürk Genişletmek için tıkla ... Senelerdir gözlemlediğim şudur ki: Bir insan kafasına yetmeyen meselelerden ötürü hadis-i şerifleri inkar ederek ehli sünnetten çıkarsa dinsizliğe doğru bir adım atmış olur. Ehli Sünnet itikadının ne kadar önemli olduğunu gün geçtikçe daha da kavrıyoruz elhamdulillah.
Çevrimdışı مراد Üye İslam-TR Üyesi 25 Kas 2023 #3 Bir Yaşar Nuri Öztürk vakası daha.Yaşar Nuri de ölümüne yakın deizm ile ilgili kitap çıkarmıştı.