İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir konu araştırması yapıyordum da nanoteknoloji hakkında gözüme çarptı;
Deve, toplu ignenin deliginden niye geçemesin? Micreon GmbH şirketinin yaptığı 2 mm boyunda, 300 mikron genisliğinde ki bir deve figürü dikiş iğnesinin deliğinde
Ekli dosyayı görüntüle 10234
Bir konu araştırması yapıyordum da nanoteknoloji hakkında gözüme çarptı;
Deve, toplu ignenin deliginden niye geçemesin? Micreon GmbH şirketinin yaptığı 2 mm boyunda, 300 mikron genisliğinde ki bir deve figürü dikiş iğnesinin deliğinde
Aslında tam nano sayılmaz mikro diyelim. Nanometre bir milimetrenin milyonda biri, güzel örnekler vardı bunla ilgili de bulamadım şimdi. Fabrika yapan mı dersin, bayrak yapan mı ararsın işsiz bilim adamı çok. Ama bazıları da kanser hücresini tanıyıp yok eden nano hücre keşfeder o ayrı:kyfmyrn:
cumartesi akşamı,şehid(inş)yasin börünün şehid edildiği yerde islami düğün vardı,gece bitimine kadar kahrolsun pkk ve bıji hizbullah sesleri vardı.yasinlere selam,pkkya ölüm sloganlarını dinleyen pkklılar kinlerinden kudurdular,ama korkularından çıt çıkaramadılar...Buda bizim tebessüm karemiz..