Tebessümlük Resimler
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 19 Nis 2015 #22 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 11061 Genişletmek için tıkla ... Ahi sizin oralardada sofi var mi
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 11061 Genişletmek için tıkla ... Ahi sizin oralardada sofi var mi
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 19 Nis 2015 #23 AbdulFettah' Alıntı: Ahi sizin oralardada sofi var mi Genişletmek için tıkla ... Sofilerin olmadığı yer var mı ki yiğenim:hmmm:
AbdulFettah' Alıntı: Ahi sizin oralardada sofi var mi Genişletmek için tıkla ... Sofilerin olmadığı yer var mı ki yiğenim:hmmm:
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 21 Nis 2015 #25
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 28 Nis 2015 #28
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Nis 2015 #29 AbdulFettah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 11321 Genişletmek için tıkla ... :komik::komik: ne güldüm yaw...
AbdulFettah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 11321 Genişletmek için tıkla ... :komik::komik: ne güldüm yaw...
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 30 Nis 2015 #31
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 3 May 2015 #33 samanpan' Alıntı: çok komik resimler Genişletmek için tıkla ... Selamun aleykum abi beni tedavi etsene
samanpan' Alıntı: çok komik resimler Genişletmek için tıkla ... Selamun aleykum abi beni tedavi etsene
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 3 May 2015 #34 hebbit kerrih' Alıntı: Selamun aleykum abi beni tedavi etsene Genişletmek için tıkla ... as neyin var
hebbit kerrih' Alıntı: Selamun aleykum abi beni tedavi etsene Genişletmek için tıkla ... as neyin var
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 3 May 2015 #35 samanpan' Alıntı: as neyin var Genişletmek için tıkla ... Tembellik amaçsizlik okulu umursamama..
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 3 May 2015 #36 hebbit kerrih' Alıntı: Tembellik amaçsizlik okulu umursamama.. Genişletmek için tıkla ... kısa süreli mi hep mi böyleydin
hebbit kerrih' Alıntı: Tembellik amaçsizlik okulu umursamama.. Genişletmek için tıkla ... kısa süreli mi hep mi böyleydin
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 3 May 2015 #37 samanpan' Alıntı: kısa süreli mi hep mi böyleydin Genişletmek için tıkla ... Abi 1 yildir cok abarti
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 3 May 2015 #38 hebbit kerrih' Alıntı: Abi 1 yildir cok abarti Genişletmek için tıkla ... o yana gelirsem görüşelim inş. haber veririm. şu sıralar yoğunum biraz ama.
hebbit kerrih' Alıntı: Abi 1 yildir cok abarti Genişletmek için tıkla ... o yana gelirsem görüşelim inş. haber veririm. şu sıralar yoğunum biraz ama.
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 3 May 2015 #39 samanpan' Alıntı: o yana gelirsem görüşelim inş. haber veririm. şu sıralar yoğunum biraz ama. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi Allah razi olsun
samanpan' Alıntı: o yana gelirsem görüşelim inş. haber veririm. şu sıralar yoğunum biraz ama. Genişletmek için tıkla ... Tamam abi Allah razi olsun
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 3 May 2015 #40 Bir gün babası @hebbit kerrih'i karşısına alır ve şöyle der: -"Oğlum hiç ders çalışmıyorsun bu gidişle sınıfta kalacaksın biraz çalış" @hebbit kerrih hemen cevabı patlatır -"Sen üzülme baba sınıftan ilk önce ben çıkıyorum" :kyfmyrn: Hakkını helal et akhi, konu tekrar tebessümlük olsun diye şeyittim.. Son düzenleme: 4 May 2015
Bir gün babası @hebbit kerrih'i karşısına alır ve şöyle der: -"Oğlum hiç ders çalışmıyorsun bu gidişle sınıfta kalacaksın biraz çalış" @hebbit kerrih hemen cevabı patlatır -"Sen üzülme baba sınıftan ilk önce ben çıkıyorum" :kyfmyrn: Hakkını helal et akhi, konu tekrar tebessümlük olsun diye şeyittim..