Hiç bi zaman yetiştiremezdim çekinip benimki daha bitmedi de diyemezdim ya :kötü:
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2017 #201 AbdulFettah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 11667 Genişletmek için tıkla ... Hiç bi zaman yetiştiremezdim çekinip benimki daha bitmedi de diyemezdim ya :kötü:
AbdulFettah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 11667 Genişletmek için tıkla ... Hiç bi zaman yetiştiremezdim çekinip benimki daha bitmedi de diyemezdim ya :kötü:
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2017 #202 Zazaca bilmeyenlere tercüme edeyim.) -bırak beni bak sana diyorum!
Çevrimdışı Elyesa Abdurrahman "Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57 İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2017 #203 -ibrahim-' Alıntı: Bu montaj değil dimi Ekli dosyayı görüntüle 16529 Genişletmek için tıkla ... keleşnikof getireydin : )) o deil montaja benziyor : ))
-ibrahim-' Alıntı: Bu montaj değil dimi Ekli dosyayı görüntüle 16529 Genişletmek için tıkla ... keleşnikof getireydin : )) o deil montaja benziyor : ))
Çevrimdışı -ibrahim- Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2017 #204 Elyesa Abdurrahman' Alıntı: keleşnikof getireydin : )) o deil montaja benziyor : )) Genişletmek için tıkla ... Yüz ifadesi gerçekmiş gibi gösteriyor
Elyesa Abdurrahman' Alıntı: keleşnikof getireydin : )) o deil montaja benziyor : )) Genişletmek için tıkla ... Yüz ifadesi gerçekmiş gibi gösteriyor
Çevrimdışı Elyesa Abdurrahman "Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57 İslam-TR Üyesi 20 Ocak 2017 #205 -ibrahim-' Alıntı: Yüz ifadesi gerçekmiş gibi gösteriyor Genişletmek için tıkla ... : )))
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 23 Şub 2017 #209
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 23 Şub 2017 #210
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 1 Nis 2017 #215 zey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18117 Genişletmek için tıkla ... Matrix deki ajanlar gibi çizmisler yaw.
zey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18117 Genişletmek için tıkla ... Matrix deki ajanlar gibi çizmisler yaw.
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 1 Nis 2017 #216 zey' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 18117 Genişletmek için tıkla ... Tayyip çocuğu çizmiş sandım
Çevrimdışı Nesîbe Lena "عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا" İslam-tr Yazar 29 May 2017 #220 Nokta atışı )))