Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pkkyı kudurtan düğün..
şehid(inş)yasin ve diğer kardeşlerin vahşice katledildiği yerin yakınında bir kardeşin düğünü vardı,onlara inat vekafirlerin kalbine korku veren bu düğünde gece geç saatlere kadar tekbir ve bıji hizbullah sesleri onları adeta kudurttu,korkudan bişey diyemediler,pencerelerini kapattılar,ama malesef kulaklarını kapatamadılar,kulaklarının içini sağır ettik gece gece,gerçi birileri binadan sıcak su attı,ama herhalde soğuk bir duş yaşadılar...
düğünden kareler,gerçi biliyorum müzikli olduğu için kardeşlerin ne diyeceğini biliyorum,ama yinede o anın bir videosunu ekliyorum,içimi o gece rahat ettirdim..
bilmiyorum da son anda ağzına bakarsan sağ tarafı hafiften geri gidiyor bi gururla ağza göre yorum olmaz ama ağza bakarsan ciddi nakşo olmanın verdıgı gururu gordum ben orda
bilmiyorum da son anda ağzına bakarsan sağ tarafı hafiften geri gidiyor bi gururla ağza göre yorum olmaz ama ağza bakarsan ciddi nakşo olmanın verdıgı gururu gordum ben orda
akhi zamanında tarla işi için bizimkilerde deniyordu, ama bunun mantığı sanırım su değilde boşluk buluyor, boşlukta suda çıkabiliyor bazende çıkmıyor...
akhi zamanında tarla işi için bizimkilerde deniyordu, ama bunun mantığı sanırım su değilde boşluk buluyor, boşlukta suda çıkabiliyor bazende çıkmıyor...