Abiler bişey sorcam mehmet Zahit kotku ve Esad cosan hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba Esad cosan biliyosunuz hadis profosoruymus geçenlerde bi arkadas Zahit kotkunun açık zikir yaptığı bi videoyu yollamis sadece ses var ama . Allah allah diye ritim tuttukları bi ses tabiri caizse.simdi Esad cosan hadis profosoruymus ki Zahit kotkunun vekili olarak illaki oda yapmış yada sıcak bakmistir diye düşünüyorum kafama takılan bidatla ilgili yada açık zikirin bidatla olabileceği hükmü çıkan hadislere bu adam rastlamamismi ki bunlarda ilim sahibi. Yada bu hadislerden nasıl hüküm çıkarmışlar ki yada sadece Hz omerin neguzel bidattir sözüne dayalı yapmadılar heralde . Yani bu üye butur şeylere niye bukadar takiliyo yada burda okuduklariyla ndn tatmin olmuyo diye düşünmeyin lütfen. Herkesin herseye bi delili var sanki .artı birde tasavvufcu bi ailede yetistim biraz takili kalmam bundan herhalde.icim aciyo babam tarikat ehliyken yanlislarina delillerle sahit oldugumda .konusmak istedigimde cok kati ve ilim sahibi oldugunu dusundugum mehmet zahit kotku direkt kafama tas . Yoneticilerdende yardim istiyorum bu sorumun cvbiyla ilgili lutfen