YÖNETİM: Tesettursuz resim kaldırıldı
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 28 Haz 2015 #41 YÖNETİM: Tesettursuz resim kaldırıldı Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Eyl 2020
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 30 Haz 2015 #44 Şunu yapanları Allah svt tez zamanda helak paramparça yerle bir etsin!!!
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 4 Tem 2015 #49 Cami saldırısından sonra ortaya çıkan görüntü...Kuran'ın üzerindeki et parçası kimbilir kime ait!
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 5 Tem 2015 #50 Suriye'de çocuk olmak! Spoiler Allah'ım! En şiddetli felaketleri bu sabilerin katillerinin üzerine yolla, onları helak et.
Suriye'de çocuk olmak! Spoiler Allah'ım! En şiddetli felaketleri bu sabilerin katillerinin üzerine yolla, onları helak et.
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 6 Tem 2015 #51 Sanki Islam sizi kabul ediyordu!!! ************* YÖNETİM: Tesettursuz resim kaldırıldı! Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Eyl 2020
M Çevrimdışı muhtaç1 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Tem 2015 #56 islam dusmani kafir kamer gencin son hali rabbimizin buyurdugu gibi onlara dunya hayatinda rezillik ahirettede korkunc bir azap var
islam dusmani kafir kamer gencin son hali rabbimizin buyurdugu gibi onlara dunya hayatinda rezillik ahirettede korkunc bir azap var
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 31 Mar 2017 #57 Bu minare Halep'te vurulan bir cami minaresi...Yerde yatan minare...tıpkı uyuyan ümmet misali...
Çevrimdışı Taifetu'l Mansura Yürü sen ey Dünya! Beni arkanda bırak... İslam-TR Üyesi 13 May 2017 #59 سبحان الله
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 7 Ağu 2017 #60 "Saf diye birşey yok, birlik bozulmuş. Herkes kendi cemaati, grubu ve derneğini daha önemsiyor.Müslümanların durum özeti. Ümmet darmadağın..."
"Saf diye birşey yok, birlik bozulmuş. Herkes kendi cemaati, grubu ve derneğini daha önemsiyor.Müslümanların durum özeti. Ümmet darmadağın..."