abi geçti iki kişiye verdim bile :)
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 21 Tem 2008 #24 ben oy kullandım şindiii çukutamı kim verecek :acıktım
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Tem 2008 #26 bana oy verin ve kanıtlayın hediyenizi veririm
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Tem 2008 #28 HAMAS ' Alıntı: bana oy verin ve kanıtlayın hediyenizi veririm Genişletmek için tıkla ... senin oylar zaten havalarda uçuşuyor hacı abi... siyah sancaktakiler anketi patlatmazlarsa iyidir ::
HAMAS ' Alıntı: bana oy verin ve kanıtlayın hediyenizi veririm Genişletmek için tıkla ... senin oylar zaten havalarda uçuşuyor hacı abi... siyah sancaktakiler anketi patlatmazlarsa iyidir ::
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 21 Tem 2008 #29 kimseye çukuta falan yok :asabi sadace iki kişiye oy verdim :uykulu
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 21 Tem 2008 #30 gençlik iksiri, zayıflama çayı, güzellik çayı, kellik ilaçları bende.. ne yapsam? ne etsem, kime hediye etsem :cemaat :cemaat :cemaat
gençlik iksiri, zayıflama çayı, güzellik çayı, kellik ilaçları bende.. ne yapsam? ne etsem, kime hediye etsem :cemaat :cemaat :cemaat
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Tem 2008 #31 madem israr ediyon hacı abi... ben alabilirim :acıktım
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 21 Tem 2008 #34 kellik ilacı varmış ya onu kime verim diye sordu :kıskıs
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Tem 2008 #35 onu helva ya hediye etmeyi düşünüyodum ama... sana lazımsa sanada verebilirim :kıskıs
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Tem 2008 #37 yok yahu... sen kel değilsin tabi... sadece alnın geniş... hemide enseye kadar :kıskıs
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 21 Tem 2008 #38 resmimi mi paylaşayım yani :huhuuhuu :buneya
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 21 Tem 2008 #39 başkasının resminimi paylaşacaksın bizlerle yani :kıskıs