Daha önceleri bu forumda "Hicret Vakti" ismiyle veya "Efdal" ismiyle yazdığım ve içeriğinde küfür, şirk, fısk ve kerahet olan şeylerden beriyim. O halimi tekfir ediyorum ve bunu izhar ediyorum. O zamanki fikirlerim doğrultusunda yazdığım şeylerin aksine bugün:
- Kimlik kullanmaktan ve resmi işlem yapmaktan beriyim,
- Tağut'a savunma yapmaktan beriyim.
- küfür sözleşmelerine imza atmaktan beriyim,
- "Cihad" iddiasında olan el-Kaide gibi örgütlerden ve Taliban da dahil bütün hükümetlerden beriyim,
- O gün rahmet okuyup Müslüman gördüğümü, bugün hidayet dileyip tekfir ediyorum,
- Bütün cemaatleri tekfir ediyorum -bu site ve bu sitenin "aşırı" gördüğü oluşumları da",
- Sıfatları te'vil edenleri tekfir ediyorum- eşarilik gibi fırkalar-,
- Ebu Hanife'ye rahmet okuduğum ve övdüğüm için pişmanım,
- Cehaleti mazeret görmüyorum ve aziri de tekfir ediyorum -bu böyle silsile halinde gider-,
- Dine dair yaptığım şakalardan beriyim,
- Şefaat dileme işinden beriyim,
- Cahilce yaptığım konuşmalardan beriyim, olabilir ki cehaletimden "istihlal" yapmışımdır.
(Bu benim şahsi beraatim, kimseyle tartışmak için yazmadım)
- Kimlik kullanmaktan ve resmi işlem yapmaktan beriyim,
- Tağut'a savunma yapmaktan beriyim.
- küfür sözleşmelerine imza atmaktan beriyim,
- "Cihad" iddiasında olan el-Kaide gibi örgütlerden ve Taliban da dahil bütün hükümetlerden beriyim,
- O gün rahmet okuyup Müslüman gördüğümü, bugün hidayet dileyip tekfir ediyorum,
- Bütün cemaatleri tekfir ediyorum -bu site ve bu sitenin "aşırı" gördüğü oluşumları da",
- Sıfatları te'vil edenleri tekfir ediyorum- eşarilik gibi fırkalar-,
- Ebu Hanife'ye rahmet okuduğum ve övdüğüm için pişmanım,
- Cehaleti mazeret görmüyorum ve aziri de tekfir ediyorum -bu böyle silsile halinde gider-,
- Dine dair yaptığım şakalardan beriyim,
- Şefaat dileme işinden beriyim,
- Cahilce yaptığım konuşmalardan beriyim, olabilir ki cehaletimden "istihlal" yapmışımdır.
(Bu benim şahsi beraatim, kimseyle tartışmak için yazmadım)
Son düzenleme: