A
Sana birşey demiyorum, dua ediyorum ki yanımda, bulunduğum cemaatte değilsin... MÜSLÜMAN'a zarar vermekten ALLAH'a sığınırım... kimin ne yaptığını, nereye gidip geldiğini, evinde ne yaptığını ALLAH c.c bilir... Allah hidayet etsin...anasina babasina tagut nedir anlatmayan zavallilar burada cihadcilik oynuyor. sikayetin varsa git sikayet et yonetici banlamasi gerekirse banlar.
ahlakini belli ettin. burada cihad et sen ahlaksiz adam. gidip anana babana din anlatmazsin burada millete laf diyor kadin kiliklilar. mucahidleri tekfir ediyormus namuslari paralari helalmis, tekfirde kadinin isiymis. sen tayyip erdoğani tekfir ediyorsun suan ya. sen kadi misin? kadi misin muayyen tekfir yapiyorsun? kadi misin tayyibi abdullah gulu devleti meclistekileri tekfir ediyorsun? hilafeti kurdunda kadisi mi oldun? boyle bos bos konusacagina az ne dedigine bak. ne dedigini bilmeyen adamlar Allah yolunda cihad eden mucahidleri savunuyor. sen tayyibi tekfir ediyorken soyle mi dusunuyorsun " tayyibin karisinida alirim malinida iyi oldu tekfir edeyim ben" boyle mi dusunuyorsun? yani laf icin laf yaparsin ancak. hak cikacakmis, sen ilk once hak ne ogren, sonra ahlak ogren sonra milletten birsey talep et klavye cocugu. bozarmis. hadi gorelim bozda. ancak internetten cihad gibi internetten sallarsin boyle