Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Tiroid için Kür

Muddessir Çevrimdışı

Muddessir

الحمد الله
Frm. Yöneticisi
Dereotu kürü:

Sabah, öğle ve akşam aç karnına, öğünlerden 15 dakika önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu bir kaç kere çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulacaktır. Bu küre hiç ara verilmeden 3 ay devam edilir.

Kürün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrol ettirin, çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekebilir.
İlaç azaltımını doktorunuza danışmadan kesinlikle kendi kendinize karar vermeyin.

Tiroid nodüllerinin küçülmesinde ya da ilerlemesinde de bu kür oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alımından kurtulmuştur .Var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse dereotu kürüne daha uzun zaman devam edilebilir.
 
Pangea Çevrimdışı

Pangea

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
selamunaleykum ve rahmetullah ve berekatuhu kardeşim burada bir ek bilgi şart, çok çalışan trioid bezi için mi az çalışan trioid bezi için mi geçerli bu kür? sonuçta birinden biri için tehlike arz edebilir kür.
 
D Çevrimdışı

Deniz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aleykum selam ve rahmetullahi ve berakatuhu, ben de bu kürü duymuştum Saraçoğlu'ndan. Sitesine baktım bu bilgileri vermiş: "Dereotu öyle bir nimettir ki, hem hipotiroid (tiroidin yavaş veya az çalışması) hem de hipertiroid (tiroidin hızlı veya fazla çalışması) durumunda etkilidir."
 
Pangea Çevrimdışı

Pangea

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
aleykumselam ve rahmetullah ve berekatuhu kardeşim bilgi için teşekkürler. elhamdulillah tüm nimetlere
 
Üst Ana Sayfa Alt