en güzeli laz böreği ve kara lahana çorbası tırsıktan tırstım ben :)
Çevrimdışı Hilafet Sancağı İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #21 en güzeli laz böreği ve kara lahana çorbası tırsıktan tırstım ben
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Tem 2014 #22 Hilafet Sancağı' Alıntı: en güzeli laz böreği ve kara lahana çorbası tırsıktan tırstım ben Genişletmek için tıkla ... Eyy gidi kara lahana ic yag olacak ama.
Hilafet Sancağı' Alıntı: en güzeli laz böreği ve kara lahana çorbası tırsıktan tırstım ben Genişletmek için tıkla ... Eyy gidi kara lahana ic yag olacak ama.
Çevrimdışı Hilafet Sancağı İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #23 sende mi lazsın yoksa hebbit kerrih?
Çevrimdışı hebbit kerrih İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 15 Tem 2014 #24 Trabzonluyum da laz deilim akhi
Çevrimdışı Hilafet Sancağı İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #25 anlaşıldı sende bizim oralardan sayılırsın ben laz'ım rize-fındıklı
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Tem 2014 #28 hem rizelisin hem de birtat baharatçılığı nasıl bilmiyorsun ya
Çevrimdışı Hilafet Sancağı İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #29 baharat olayıyla pek ilgilenmediğim içindir
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Tem 2014 #30 soyadı karaca dedin mi rize de herkes parmakla gösterir. görmesin kızar sana
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 15 Tem 2014 #31 damak zevki yok sizde.Nasıl yemekler bunlar.Fatihte açılan suriye lokantalarına gidip bir soğuk meze söyleyin lezzet görün.
damak zevki yok sizde.Nasıl yemekler bunlar.Fatihte açılan suriye lokantalarına gidip bir soğuk meze söyleyin lezzet görün.
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #32 IsLaM4eVeR' Alıntı: @Kuşçu yapmadi @samanpan yapsa da yesek :acpsnr: Genişletmek için tıkla ... Profesyonel bir yiyiciyim. 3 dakikada tabağı dibe vururum.
IsLaM4eVeR' Alıntı: @Kuşçu yapmadi @samanpan yapsa da yesek :acpsnr: Genişletmek için tıkla ... Profesyonel bir yiyiciyim. 3 dakikada tabağı dibe vururum.
Çevrimdışı Abdussamed Seyhani İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #33 HAMAS' Alıntı: damak zevki yok sizde.Nasıl yemekler bunlar.Fatihte açılan suriye lokantalarına gidip bir soğuk meze söyleyin lezzet görün. Genişletmek için tıkla ... Humus yiyecen abicim Suriyelilerden... Geçen Bir mantıcı gördüm. arkadaşla kararlaştırdık. gidip İftarı orda açacağız..
HAMAS' Alıntı: damak zevki yok sizde.Nasıl yemekler bunlar.Fatihte açılan suriye lokantalarına gidip bir soğuk meze söyleyin lezzet görün. Genişletmek için tıkla ... Humus yiyecen abicim Suriyelilerden... Geçen Bir mantıcı gördüm. arkadaşla kararlaştırdık. gidip İftarı orda açacağız..
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #35 ammada oruçmuşsunuz haa. karnım acıktı yaw. susun bi
K Çevrimdışı Kuşçu İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #36 farkındayız' Alıntı: ammada oruçmuşsunuz haa. karnım acıktı yaw. susun bi Genişletmek için tıkla ... Yanlış yerde dolaşıyorsun ahiii...
farkındayız' Alıntı: ammada oruçmuşsunuz haa. karnım acıktı yaw. susun bi Genişletmek için tıkla ... Yanlış yerde dolaşıyorsun ahiii...
E Çevrimdışı Ebu Huzeyfe eş Şami İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 15 Tem 2014 #37 EBU HANİFE' Alıntı: Tirşikistan dan Genişletmek için tıkla ...