Duyuru Tüm Foruma Teşekkür Ederim

Y Çevrimdışı

yuşa01

Üye
İslam-TR Üyesi
Es selamu aleykum ve rahmetullah. Yıllardır hamdolsun tevhidi camianın içerisindeyim. Ama maalesef uzun yıllar tekfir konusunda aşırılık üzerine bir menhecim vardı. Bu fikre sahip olan insanların fikirleri kolay değişmiyor. Rabbime hamdolsun ben 2 yıldan beridir sahih olan menhece tabi oldum. Benim değişimim de hiç kolay olmadı tabi ki. Ama Rabbim bu formu açanlardan razı olsun ben yıllar içerisindeki buradaki paylaşımlar vesilesi ile sahih menheci yavaş yavaş idrak edip dönüş yaptım. Tek etken burası değildi tabi ki ama en çok istifade ettiğim yerlerden biri oldu. Bu teşekkürü başta site kurucuları ve yöneticilerine aynı zamanda değerli paylaşımlarla siteye destek olan herkese yapmak istiyorum. Rabbim cümlenizden razı olsun.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Âleykum selam we rahmetullahi we berakatuh kardeşim
İnşeAllah insaf ve tefekkur ile yaklaşılırsa meseleler daha kolay anlaşılacaktır. Rabb'im Sizden de radı olsun.

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Aleykumusselam ve Rahmetullah ve Berekatuhu kardeş. İnsan duygularına değil hikmete tabi olanları görünce seviniyor. Rasulullah aleyhiselat vesselama kitap ve hikmet verildi. Kitabı alıp hikmeti bırakmak olmaz tabi ki. Ancak ne yazık ki kuran ve sünnet gerçekğini tekfirde aşırıya giden kardeşlerimize anlatınca ne yazık ki ama ne yazık ki işine gelen ayet ve hadisleri alıyorlar işine gelmeyeni de hevalarına göre tevil ediyorlar. Eğer biz de kendi görüşümüze göre tevil yoluna gidecek olursak o zaman sofilerden ne farkımız kalır? Bundan dolayı bu sitede her soruya bıkmadan usanmadan cevap veren başta @Abdulmuizz Fida abimizden ve diğer kardeşlerimizden Allah razı olsun.