Kimseye hakaret edemezsin, kararımı değiştirdim ve bu olayın konumuzla alakası yok bu Bir!1- Dengesiz ve tutarsızlıkta zirvedesin. Bu sebeble bu ismi artık kullanmayacağım deyip yeni aldığın üyelik ismini iptal ettim.
2- Türkiye'de Cumua namazının kılınmasına göz yumulması, Dar'ul İslam olduğundan değil, küfür rejiminden senin gibi sofi ve tasavvuf sapkınlarının desteğinin kesilmemesi, müslümanlarla mucadele edilmede kullanılmanız içindir. Yoksa bu ülkede Hıyanet işlerinin de varlığı Halife olduğunu değil, İslam şeriatını mevcud rejime uygun yorumlaması ve yukarıdaki sebeblerden dolayı ayılmamanız içindir.
Şimdi mesele kerhanne işleten Türkiye'nin Dar'ul İslam olub olmadığı değil, Dar'ul Harb olan Türkiye'de Cumua Namazı Kılınır mı? Kılınırsa hangi şartlarda kılınabililir? suallerine ne cevab vereceğindir?
TÜRKİYE GİBİ DAR'UL HARB OLAN ÜLKELERDE CUMUA NAMAZI KILINMASI HAKKINDA SORULAR
İlmi Konu - Daru’l Harb’de Cuma Namazı
TÜRKİYE GİBİ DAR'UL-HARB OLAN ÜLKELERDE CUMUA NAMAZI KILINMASI HAKKINDA SORULAR Türkiye’de Cumua namazı hususunu konuşmak için Darul islam ve darul harb kavramlarını iyice bilmek gerekir. bunun için Dar'ul-harb ve Dar'ul-İslam başlıklı yazıya muracât edebilirsiniz ...www.islam-tr.org
Bana sofi dedin sapkın dedin, dedinde dedin, halbuki ben sana kaynak getirdim, ve içine yorum katmadım, şimdi sen banamı hakaret ettin yoksa İmam Serahsi(Radiyallahu Anh) Efendiyemi?