Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Video Türkiye İçinde, Türkiye'yi Yıkma Amaçlı Şii İran Faliyetleri

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Türkiye İçinde, Türkiye'yi Yıkma Amaçlı Şii İran Faliyetleri
 
salticidae Çevrimdışı

salticidae

lessismore
İslam-TR Üyesi
edbakancılıktan kalma bir hastalıktır bu iran zaafiyeti. iran sadece Selefi yada Sünni Müslümanların değil Türkiye’de uçan kuşun bile düşmanıdır.
 
K Çevrimdışı

Kerbela Şehidi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Sırf İstanbulda benim bildiğim 4 tane mescitleri var. Bazı arkadaşlar şehir genelinde 20'den fazla bildiklerini söylüyorlar. Kanser gibi yayılıyorlar. Pek çoklarının İran dan fonlandığını ise 7 cihan biliyor. Ondan fazla direk şii televizyon kanalı var. Sünnilerden onlara yaverlik yapan avanakları saymazsak.
Müthiş bir propaganda sistemleri var, kendilerini her türlü rezlaeti yapmalarına rağmen "Suriye de Sünni kadınların ırzına el uzatan vahhabi işid" diyorlar ve işin kötüsü bizim avanak sünnilerden buna inanan çıkıyor. Eserlerimizi tahlil edip kendi propagandalarına mermi çıkartıyorlar. Etkilerini anlatma takatim dahi yetmiyor. Allah(a.w.c) ayaklarımızı sabit kılsın ve bizi bunların fitnesinden korusun.
 
Hutve Çevrimdışı

Hutve

Cihadın farz oldğu yerde gözyaşı dğl ter dkmk grkr
İslam-TR Üyesi
Subhanallah. Gerçekten İran, Türkiye'de parti, gençlik kolları, tv, gazete, cemaat... olarak çok iyi ve gizli çalışmalar yapıyor. İran destekli Şii milisler zaman zaman Kuzey Irak'ta TSK üssüne roket atıyor hatta bir ara asker bile öldü. Bir yandan ABD bir yandan Rusya diğer yandan İran... Türkiye'yi iyi günler beklemiyor. Allahu Teala, Müslümanların yardımcısı olsun.
 
İmam Malik Çevrimdışı

İmam Malik

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Subhanallah. Gerçekten İran, Türkiye'de parti, gençlik kolları, tv, gazete, cemaat... olarak çok iyi ve gizli çalışmalar yapıyor.

İyi olduğu doğrudur ancak artık pek gizli sayılmaz.
Diyarbakır da, Hizbullahçılardan kopan ve Şiiliğini ilan edenlerin etkisini biliyoruz. Biliyoruz derken yanlış anlaşılmasın o cemaatten haberdar olan herkes bunu biliyor.
Arkadaş İstanbul da 3 tane mescid bildiğinden bahsetmişti. Diyarbakır da sırf merkezde 5-6 tane mescitleri var adamların.
Bunlar sırf açıktan şiiliğini ilan edenler. birde emin güneş vb İran ineği olduğu halde haksız yere ehli sünnete nisbet edilenler var. SP ise tamamen İran güdümünde hatta Doğu Perinçek bile İran bağlantılı ve bunların hiçbiri saklı gizli şeyler değil.
İran destekli Şii milisler zaman zaman Kuzey Irak'ta TSK üssüne roket atıyor hatta bir ara asker bile öldü. Bir yandan ABD bir yandan Rusya diğer yandan İran... Türkiye'yi iyi günler beklemiyor. Allahu Teala, Müslümanların yardımcısı olsun.

Türkiyeyi iyi günler beklemediğinden bende korkuyorum. Kim hangi nimet ile azgınlaşırsa o nimetin yokluğu ile cezalandırılır. Türk halkı(Kürtler dahil) vatan ve temkin nimeti ile azgınlaştılar, Allah'ın bunu onların elinden alması yakındır.
Kevni olarakta durum pek hayra alamet değil. Türkiye ekonomik açıdan çok zor durumda. Halkın devletten beklentisi Türkiye için temelde ekonomi ve asayiş. Ekonomi elden gitti, asayişte bozulursa halkın devlete olan bağlılığı sarsılır. Artık vatan millet sakarya edebiyatı kurtarmaz.
Eğer bu ülke de bir karışıklık çıkarsa İran, Suriye yi de unutturur, Irak'ı da çok net. Allah korusun. İran milislerinin bu topraklara Çaldıranın intikamını almak için ayak bastığını düşünmek bile istemiyorum açıkçası...
 
Üst Ana Sayfa Alt