M
metinyigit
Misafir
malesef arkadaşlar resim ekleyemiyom konuya 3 gün önce şanlıurfa akcakale bölümündeydim
fotoraf makinam ve el kamerama el koydular yasak bölgede cekim ve görüntü aldıgım için gazeteci belgem oldugu için tutuklama ve göz altı yapmadılar
istibaratım saglamdır ahiler emin olun
ABD ve diyer kafir devletler - El Nusra , Ahraruş sam, Işid karşı havadan saldırılarını artıracaklar bagımsız gazeteci arkdaşlarımdan aldıgım bilgiye göre incirlik üstündede çok yogun trafikler var
türkiye sınır bölgesine tank ve asker yıgınlıgı yaptı bu askerlere ek takfiyeler degişik illerden devam etmektedir
durum gösteriyorki kafir devletler havadan saldırı yapcak türkiye , pkk ve peşmerge karadan saldırı yapcak
( türkiye yaralı peşmerge ve pkk için cadır özel hastaneler kuruyor )
tamini fili eylem 3 haftaya kalmaz başlar yani savaş 3 haftaya kalmaz başlar
( Abdullah yolcu guraba yayınları ) acaba hala RTE destekliyormu )
peki ben burda şunu sormak istiyom bizler bu durumda ne yapmalıyız ?
cünkü türkiye bu savaşa fili olarak katılıyor en basitinden fili olarak pkk , peşmerge ve köleligini yaptıgı ABD ye yardım edecek
cihad bu durumda başlar mı ki başlaması lazım
konuyu farklı yere cekmeden konuyla ilişkin cevaplar vermeye gayret edelim inşAllah
fotoraf makinam ve el kamerama el koydular yasak bölgede cekim ve görüntü aldıgım için gazeteci belgem oldugu için tutuklama ve göz altı yapmadılar
istibaratım saglamdır ahiler emin olun
ABD ve diyer kafir devletler - El Nusra , Ahraruş sam, Işid karşı havadan saldırılarını artıracaklar bagımsız gazeteci arkdaşlarımdan aldıgım bilgiye göre incirlik üstündede çok yogun trafikler var
türkiye sınır bölgesine tank ve asker yıgınlıgı yaptı bu askerlere ek takfiyeler degişik illerden devam etmektedir
durum gösteriyorki kafir devletler havadan saldırı yapcak türkiye , pkk ve peşmerge karadan saldırı yapcak
( türkiye yaralı peşmerge ve pkk için cadır özel hastaneler kuruyor )
tamini fili eylem 3 haftaya kalmaz başlar yani savaş 3 haftaya kalmaz başlar
( Abdullah yolcu guraba yayınları ) acaba hala RTE destekliyormu )
peki ben burda şunu sormak istiyom bizler bu durumda ne yapmalıyız ?
cünkü türkiye bu savaşa fili olarak katılıyor en basitinden fili olarak pkk , peşmerge ve köleligini yaptıgı ABD ye yardım edecek
cihad bu durumda başlar mı ki başlaması lazım
konuyu farklı yere cekmeden konuyla ilişkin cevaplar vermeye gayret edelim inşAllah