BÜTÜ GRUPLARIN BİR İDARE ALTINDA TOPLANMASI ZATEN KENDİSİDE BUNUN BAŞARILAMADIĞINI ANLATIYOR...
Gruplar neden bırlessın ıstıyoruz..!
Sımdı sen olaydan uzak olduğun ve bır grubu savunduğun ıcın bunun farkına varamassın kardesım bu oncelıklı bır sebeb yanlışsam yanlış dıye belırt.
1 grupların bırlesmesı demek Orada kurulacak olan ISlam ıle hukmedılecek bır devletın adımını hızlandıracaktır.
grupların bırlesmesı demek Bu mucadelenın daha hızlı bır bıcımde sonuca ılerlemesını gosterecektır.
Bu 5 yıl suren mucadelenın daha anlamlı ve daha ıstıkrarlı bır sekılde tek koldan ılerlemesını sağlayacaktır.Ornek verecek olursak FETIH ORDUSU
Sımdı gelelim
sen bu duruma sevınmıs gorunuyorsun sanırım
Bak kardesım DAgılıp parçalanmayın Dıye ALLAH zulcelalı vel ıkram kullarına ogut verıyor.
Gruplar ayrı ayrı olunca arada hep bır cedel hep bır suçlama hep bır ayak bagı mevcut oluyor.
MEsela DEvle nın mucahıtlerın ayağına dolanması gıbı
Mesela ceysul ıslamın nusra arasında yaşanan durumlar gıbı ama onlar bunları nasıl cozdu
Ikısı kendı aralarında serrı hükümlerle cozduler.
Sız bu tarz ıslere yaklaşmadığınız ıcın bılmezsınız kusura bakma
Oncelıkle bır dünya yazı yazdın dıger tarafta olsun yanı Inan Bana ISID ı turk genclerı kadar savunan böyle delıllı tutanaklı yaptıklarından habersız bır takım ınsan ben gormedım daha
Yanlıs olduğunuz noktalar var doğru olduğunuz noktalar var AMA YANLISLARINIZ sızı felakete surukledı.
Sımdı sen devlenın ıcınde bır adam degılsın Dısarıda ben destekliyor savunuyorum dıyorsun sadece AVUKATLIK YAPIYORSUN
Bunu herkez yapıyor bu sekılde aynı dıger grupları destekleyen bır suru ınsan var.
Hepsının de dıger gruplar hakkında on yargıları yanlış gorduklerı ısler var
Sımdı destegını bır yere kadar verebılırsın ama gıdıp gormedıgın konuşmadığın sen ne düşünüyorsun bu konuda demedıgın ınsanlara karsı yorum yapmak onlara AYAK BAGI OLUP destek olacak ınsanlarından onlardan el ayak cekmesıne vesıle olacaksın bu yanlış bırsey
Iman edenler kardestır.Hatasını anlayıp o ısten bır daha yapmamak uzere vazgeçen adamı daha cok sevıyorum.
Cunku bır daha o hataya düşmez bı ıznıllah
Ummetın bırlesmesıne sevın kardesım Ayrılıp dağılırsak O zaman bu durumdan hıcde hoşnut olmayacaksın....