İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşler kitap değilde cepe Kuran meali indirebileceğim bir link var mı? Hani dışarda internet kullanmadan dinleyebileceğim?? İşe gelip giderken yolda dinlemek istiyorum da yardım eden olursa sevinirim...
Kardeşler kitap değilde cepe Kuran meali indirebileceğim bir link var mı? Hani dışarda internet kullanmadan dinleyebileceğim?? İşe gelip giderken yolda dinlemek istiyorum da yardım eden olursa sevinirim...
Ya bu link kod mod istiyor yapamadım:kötü: Bende tam şimdi App Store da Kuran dinle app'leri varmış ordan indiriyorum. Yinede sağolasın bacım Allah svt razı olsun görüp yardıma geldiğin için
Ya bu link kod mod istiyor yapamadım:kötü: Bende tam şimdi App Store da Kuran dinle app'leri varmış ordan indiriyorum. Yinede sağolasın bacım Allah svt razı olsun görüp yardıma geldiğin için
Arkadaslar buldugunuz güzel dökümanlari kitap sitemize yüklerseniz direk serverimize yüklenmekte ve biz yasadigimiz müddetce ve sonrasinda da emanet birakacagiz insaAllah bu site devam ettikce bu dökümanlarda devam edecektir tabii mahkeme engelini saymazsak.