Çözüldü Usame bin Ladin Hakkında Teorilerin Doğrusu Nedir?

M Çevrimdışı

muhammedcls

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Ve esselamu aleyküm forum üyeleri.

Benim çok merak ettiğim bir soru var. Usame bin Ladin'in cia ajanı olduğu iddiaları çok fazla var, ayrıca cia'in sunucularinda bir dosya buldum içerisinde "cia ajanı tim osman, namı diğer usame bin ladin" yazıyor. Bunu araştırdım gerçekten tim osman diye bir ajan olduğu ve bunun usame bin ladin olduğu iddiaları çok fazla var. Onun dışında 11 eylül cia'in işi mi, böyle de çok fazla iddia var ayrıca bir video gördüm 11 eylül videosu, videoda hiç uçak çarpmadan patlama oluyor ve bu video 11 eylülde uçak çarpmadığına delil olarak söyleniyor. Bunlara açıklamanız neler ben usame bin ladinin cia ajanı olmadığını düşünüyorum ve cia ajanı olduğuna inanmak istemiyorum ama bu videolar ve belgeler beni çok çok düşündürdü.

طالب بن عايد Çevrimdışı

طالب بن عايد

انا لله وانا اليه راجعون
Frm. Yöneticisi
We aleykum esselam kardeşim,

Şu konuda istediğin bilgileri bulabilirsin inşaAllah;

Horasan Fedaisi Çevrimdışı

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
Ve esselamu aleyküm forum üyeleri.

Benim çok merak ettiğim bir soru var. Usame bin Ladin'in cia ajanı olduğu iddiaları çok fazla var, ayrıca cia'in sunucularinda bir dosya buldum içerisinde "cia ajanı tim osman, namı diğer usame bin ladin" yazıyor. Bunu araştırdım gerçekten tim osman diye bir ajan olduğu ve bunun usame bin ladin olduğu iddiaları çok fazla var. Onun dışında 11 eylül cia'in işi mi, böyle de çok fazla iddia var ayrıca bir video gördüm 11 eylül videosu, videoda hiç uçak çarpmadan patlama oluyor ve bu video 11 eylülde uçak çarpmadığına delil olarak söyleniyor. Bunlara açıklamanız neler ben usame bin ladinin cia ajanı olmadığını düşünüyorum ve cia ajanı olduğuna inanmak istemiyorum ama bu videolar ve belgeler beni çok çok düşündürdü.

Tim Osman, Usame bin Ladin'in Sovyetlere karşı verilen savaşta abd den silah takviyesi istediği dönem kullandığı bir kod isim. Ben bir belge görmüştüm muhtemelen dediğiniz o. Cia belgesinde "ajan" yazmıyor Tim Osman lakabı olarak geçiyor. Belgeden ise cia ile ilişkiler kurduğu sonucunu çıkarabiliriz ancak ajan olduğu sonucunu çıkartamayız
Çünkü abdden silah takviyesi almak için ilişki kurmuştu.

O dönem sovyetlerin darbe alması için Amerika, mucahidlere silah yardımı yapıyordu (siklon operasyonuna bakabilirsiniz)

Karşıdaki devlet muz cumhuriyeti değil Sovyetler gibi süper güç bir devlet, şeyhin de Amerika'dan şifreli bağlantılar yoluyla silah alması da normal. Pakistan da o dönem üçüncü ülke konumunda yardımlarda dolaylı devlet olarak kullanıldığı söyleniyor.

Daha sonra abd nin Usame bin Ladin'i tamamen kendi kontrolü altında tutmak istediği ve şeyhin bu isteği çevirmesi üzerine abd nin ona düşmanlaştığı söylenir.

Afgan cihadında kahraman olan adamlar abd Afganistanın karşısına çıkınca terörist olarak lanse edilmeye başlandı. Bu ana akım medyanın kimlerin elinde olduğuna dair bir ipucu.

Terörist: Abd ile savaşan kişi
Anti-terörist: Abd nin işine yarayan kişi

Şeyh hakkında çok saçma iddialar var. Mesela cihada gittiği için pişman olduğu çocuklarını batıda okutmak istediği falan söyleniyor. Şeyhin hayatına on dakika göz gezdiren bir adam, bunu Usame bin Ladinin babası söylese yine inanmaz. Adam çocuğunu cephede yetiştirdi. Ancak şeyh hakkındaki saçma söylemlerde yakınlarının tehdit alma riski unutulmamalıdır

Ayrıca bin Ladin oraya ailesini yakınlarını bırakıp mazlum duruma düşmüş katledilen bir toplumu zulümlerden kurtarmak için gitti. Gideyim de az kafa keseyim diye değil.

Peki içinin rahatlaması için pratik bir şekilde ilerleyelim, Şeyh Usame abd tarafından şehit edildi. En yakın arkadaşlarından Zevahiri abd tarafından şehit edildi. Şeyhin oğlu abd saldırısı altında kaldı torunu abd tarafından şehit edildi çoğu el kaide yüksek yetkilisi abd saldırıları ile şehit edildi / tutuklandı.

Böyle bir örgütün proje olma ihtimali yüzde kaç olabilir

Bir insan neden hainlik yapar? Para için, mevki için, şöhret için vs vs

Bin Ladinde zaten hepsi vardı. Ve çok zengin birisiydi de. Bunlara ihtiyacı yoktu. Hem de servetini cihad için harcayarak fedakarlık yaptı.

Yani Abd için iş gördü sonra öldürüldü yalanı ile tatile gitti vs vs iddiası saçmalık ve korkunç bir suizan.

Adam zaten zengin, hayatını çöllerde dağlarda sovyet savaşında ölüm tehlikesi içinde geçireceğine ömür boyu tatilini yapardı.

Bunun şeytan vesvesesi olduğunu anlamak şu açıdan basittir. Nerede Müslüman bir halk direniş hareketi çıksa ajan olabilir ajandır vs deniyor. Şeytan vesvese tohumu ekiyor.

Peki aynı şüphenin umumi kitlede hiç M. Kemal hakkında uyandığını gördünüz mü

Yani bu adam Mason olabilir mi, bu adamın Pera Palasta nakledilen malum konuşmaları ne ayak, İngilizler mi bunu buraya soktu vs

hayır bu şüpheleri görmezsiniz. Hem de tonlarca belge ortaya çıktığı halde.

Ancak şeyh hakkında sürekli şüphe gelir. Bu şeytandandır.

Allah en doğrusunu bilir.

Son düzenleme:

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
"Ey iman edenler! Zannın çoğundan kaçının! Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Tecessüs etmeyin/birbirinizin özelini araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın/arkasından konuşmayın. Sizden biri, ölü kardeşinin etini yemeyi ister mi? İşte bundan iğrendiniz! Allah’tan korkup sakının. Şüphesiz ki Allah, Tevvâb, Rahîm’dir." (49/Hucurât, 12 meali)

Horasan Fedaisi

Hayye ale'l-cihad
İslam-TR Üyesi
"Şayet yeryüzündeki çoğunluğa uyarsan, seni Allah’ın yolundan saptırırlar. Onlar, sadece zanna uyarlar ve yalnızca tahminle iş yaparlar." (6/En'âm, 116 meali)

Geri
Üst Ana Sayfa Alt