Ustteki uye sana neyi cagristiriyor. Hayirli olsun.
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 16 Mar 2017 #1 Ustteki uye sana neyi cagristiriyor. Hayirli olsun.
Çevrimdışı ebuyusuf İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 16 Mar 2017 #2 Güzel bir kardeşliği ( İçimden gelen bu doğru mu anlamışım bilmiyorum )
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 17 Mar 2017 #4 ebuyusuf' Alıntı: Güzel bir kardeşliği ( İçimden gelen bu doğru mu anlamışım bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... Seni gorunce sehid olmak arzusu doguyor icime akhi. Cokta sehid olacak bir hayatim yok ama bakarsin kor bir kursun benide guldurur Gunahlarimizdan arindirir...
ebuyusuf' Alıntı: Güzel bir kardeşliği ( İçimden gelen bu doğru mu anlamışım bilmiyorum ) Genişletmek için tıkla ... Seni gorunce sehid olmak arzusu doguyor icime akhi. Cokta sehid olacak bir hayatim yok ama bakarsin kor bir kursun benide guldurur Gunahlarimizdan arindirir...
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 17 Mar 2017 #5 Hatve' Alıntı: İmam Buhari Vakfını : ) Genişletmek için tıkla ... Guzel koku seven bir kardese benziyorsun seninle bu konuda yarisabilirimBende severim guzel kokulari.
Hatve' Alıntı: İmam Buhari Vakfını : ) Genişletmek için tıkla ... Guzel koku seven bir kardese benziyorsun seninle bu konuda yarisabilirimBende severim guzel kokulari.
Çevrimdışı Ebu Muhammed Eymen Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak.. Frm. Yöneticisi 17 Mar 2017 #6 Ebu Hanife geliyor aklıma r.a
Çevrimdışı ruhisukut Önce tanı sonra bağlan! İslam-TR Üyesi 17 Mar 2017 #8 Ebû Yusuf et-Turkî geldi aklıma, Rabbim şehadetini kabul etsin senide onlardan kılsın inşaallah.
Çevrimdışı kâtib لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #10 Konuyu canlandirayim dedim Üstteki üyeyi tanimadigim icin bana bir seyi cagristirmiyor
Y Çevrimdışı Yusuf Culeybib Offline İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #12 Ahıska denilince; Soğuk ve Türk geliyor aklıma direk
Çevrimdışı kâtib لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #13 Ahıskalı' Alıntı: Katib çelebi Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah abi alakası yok bence
Çevrimdışı kâtib لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #14 Yusuf Culeybib' Alıntı: Ahıska denilince; Soğuk ve Türk geliyor aklıma direk Genişletmek için tıkla ... Abi sizi görünce de baba olduğunuz geliyor aklıma, böyle babalar da varmış demek.
Yusuf Culeybib' Alıntı: Ahıska denilince; Soğuk ve Türk geliyor aklıma direk Genişletmek için tıkla ... Abi sizi görünce de baba olduğunuz geliyor aklıma, böyle babalar da varmış demek.
Y Çevrimdışı Yusuf Culeybib Offline İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #15 kâtib' Alıntı: Abi sizi görünce de baba olduğunuz geliyor aklıma, böyle babalar da varmış demek Genişletmek için tıkla ... Karadenizliler gibi cevap veriyorum. Nasiii
kâtib' Alıntı: Abi sizi görünce de baba olduğunuz geliyor aklıma, böyle babalar da varmış demek Genişletmek için tıkla ... Karadenizliler gibi cevap veriyorum. Nasiii
Çevrimdışı kâtib لَا إِلَٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #16 Yusuf Culeybib' Alıntı: Karadenizliler gibi cevap veriyorum. Nasiii Genişletmek için tıkla ... Yani düzgün aile babasısınız. Son düzenleme: 29 Ocak 2024
Yusuf Culeybib' Alıntı: Karadenizliler gibi cevap veriyorum. Nasiii Genişletmek için tıkla ... Yani düzgün aile babasısınız.
Y Çevrimdışı Yusuf Culeybib Offline İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #17 kâtib' Alıntı: Yani düzgün aile babasısınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim. İnsaAllah oyleyimdir.
kâtib' Alıntı: Yani düzgün aile babasısınız. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim. İnsaAllah oyleyimdir.
Çevrimdışı Umm Hureyre Aktif Üye İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2024 #18 Kâtib kardeşim olur üstteki üye Yusuf Cüleybib akhi imiş kardeşime katılıyorum o vakit