Üstteki Uyeye Künye Isim Verme

EBU HANİFE Çevrimdışı

EBU HANİFE

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
:D :D onlarda Samsungun antenli telefonları var onları kullansınlar caanım

0000039153.jpg
Hey gidi gidi gunler:D

Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Ebu abdullah :)

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve berekatuhu.

Aradan uzun zaman geçmiş, konuyu tekrar açayım inşâAllah.

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve bereketuhu

Erkek kardeşler hasbihal bölümünde biraz kendinizden bahsederseniz belki bir şeyler bulabiliriz ahi. Böyle elimizde ilham olacak bir şey yok 😄
Sende doğru söylüyorsun akhi, kişinin geldiği yeri ırkını adını soyunu ve benzeri şeyleri bilmeden bir künye vermek zor olsa gerek.

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

''Selef,selef ve selef...''
İslam-TR Üyesi
Sende doğru söylüyorsun akhi, kişinin geldiği yeri ırkını adını soyunu ve benzeri şeyleri bilmeden bir künye vermek zor olsa gerek.

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
Kardeşim senin kendi ismin de çok güzel aslında. Onu da kullana bilirsin. Ama başka bir şey istersen benim aklıma bu geldi:

Muhammed Mevlid el-Rahil

Rahil yolcu, seyahat eden manalarinda. Senin Horosan, Antep, Konya ve Hollanda gibi yerlerde bulunman ve Medineye taşınma isteğinden dolayı benim aklıma bu geldi. Ama dediğim gibi senin kendi ismini bile okuyunca korku salıyor sanki MaşAllah

Allahu Ekber1 Çevrimdışı

Allahu Ekber1

Al-Wala' wal-Bara'
İslam-TR Üyesi
Kardeşim senin kendi ismin de çok güzel aslında. Onu da kullana bilirsin. Ama başka bir şey istersen benim aklıma bu geldi:

Muhammed Mevlid el-Rahil

Rahil yolcu, seyahat eden manalarinda. Senin Horosan, Antep, Konya ve Hollanda gibi yerlerde bulunman ve Medineye taşınma isteğinden dolayı benim aklıma bu geldi. Ama dediğim gibi senin kendi ismini bile okuyunca korku salıyor sanki MaşAllah
Güzel düşüncelerin için Allah (Subhânahu wa Ta‘âlâ) senden razı olsun akhi, er rahil güzelmiş aslında düşününce dediğin gibi mantıklı, hem soyumuz hemde kendimiz aile olarak çok yer değişiyoruz diye bilirim, Allah (Subhânahu wa Ta‘âlâ) seni hayırla mukafatlandirsin, başka kardeşlerin yada seninde zamanla farklı önerin olursa bakarız inshaAllah, künye sanal alemde daha çok anonimlik içinde lazım olabiliyor her yerde isim verilmiyor hemde birbirine künye ile hitap etmek de güzel olur diye düşünüyorum Allahu Alem.

Mustafa bin Yılmaz

İslam-TR Üyesi
Güzel düşüncelerin için Allah (Subhânahu wa Ta‘âlâ) senden razı olsun akhi, er rahil güzelmiş aslında düşününce dediğin gibi mantıklı, hem soyumuz hemde kendimiz aile olarak çok yer değişiyoruz diye bilirim, Allah (Subhânahu wa Ta‘âlâ) seni hayırla mukafatlandirsin, başka kardeşlerin yada seninde zamanla farklı önerin olursa bakarız inshaAllah, künye sanal alemde daha çok anonimlik içinde lazım olabiliyor her yerde isim verilmiyor hemde birbirine künye ile hitap etmek de güzel olur diye düşünüyorum Allahu Alem.
Elbette künye veya lakap sünnettir. Kendi açımdan Anonimlik önemli ama çok
gizli-saklı bir işim yok bu yüzden anonim olmaya gerek yok.

İsmimi de kesin konuşmamak şartıyla beraber çocuğum olursa vs değiştirilebilirim Allahu alem. Ancak çocuk sahibi olmadan önce başka planlarım var. Allah nasip ederse inşallah. Dua etmenizi isterim bu konuda. Allah'a emanet.