Where is the stranger? :)
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #64 Süleyman Incek' Alıntı: Where is the stranger? Genişletmek için tıkla ... he is lost akhi
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #65 Süleyman Incek' Alıntı: Where is the stranger? Genişletmek için tıkla ... Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis
Süleyman Incek' Alıntı: Where is the stranger? Genişletmek için tıkla ... Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #66 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis Genişletmek için tıkla ... yes akhi, this is true fark ettiysen akhi ingilizcem zayıf olduğu için kısa cevaplar veriyorum
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis Genişletmek için tıkla ... yes akhi, this is true fark ettiysen akhi ingilizcem zayıf olduğu için kısa cevaplar veriyorum
Çevrimdışı AbdulFettah 94.7 - Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #67 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis Genişletmek için tıkla ... Hvad laver han med dem ahi
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis Genişletmek için tıkla ... Hvad laver han med dem ahi
N Çevrimdışı nereyeboyle İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #69 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis Genişletmek için tıkla ... beyler çevirin hele sunu ; Sufiler bişey yapmış diyor among mamong netmişler gene ..
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Somewhere in Turkey akhi, problably among some sufis Genişletmek için tıkla ... beyler çevirin hele sunu ; Sufiler bişey yapmış diyor among mamong netmişler gene ..
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #70 EBU HANİFE' Alıntı: @AbdulFettah Ekli dosyayı görüntüle 10865 Ekli dosyayı görüntüle 10866 Genişletmek için tıkla ... Ula yanlis yer ekledim huseyin akhiyi
EBU HANİFE' Alıntı: @AbdulFettah Ekli dosyayı görüntüle 10865 Ekli dosyayı görüntüle 10866 Genişletmek için tıkla ... Ula yanlis yer ekledim huseyin akhiyi
A Çevrimdışı Away İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #71 nereyeboyle' Alıntı: beyler çevirin hele sunu ; Sufiler bişey yapmış diyor among mamong netmişler gene .. Genişletmek için tıkla ... akhi anladığım kadarıyla diyor ki "Türkiyenin bir yerinde,bazı problemli sofilerin arasında"
nereyeboyle' Alıntı: beyler çevirin hele sunu ; Sufiler bişey yapmış diyor among mamong netmişler gene .. Genişletmek için tıkla ... akhi anladığım kadarıyla diyor ki "Türkiyenin bir yerinde,bazı problemli sofilerin arasında"
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #72 AbdulFettah' Alıntı: Hvad laver han med dem ahi Genişletmek için tıkla ... Noluyor be?!
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2015 #73 EBU HANİFE' Alıntı: Ula yanlis yer ekledim huseyin akhiyi Genişletmek için tıkla ... bannliycam seni bak bidaha boyle yapma bahaneliyim zaten )) Konuyu sabote etmeyin Kimi seviyirum : şehadet sevdalısı tum kardeslerimi
EBU HANİFE' Alıntı: Ula yanlis yer ekledim huseyin akhiyi Genişletmek için tıkla ... bannliycam seni bak bidaha boyle yapma bahaneliyim zaten )) Konuyu sabote etmeyin Kimi seviyirum : şehadet sevdalısı tum kardeslerimi
N Çevrimdışı nereyeboyle İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #74 Ahmed' Alıntı: akhi anladığım kadarıyla diyor ki "Türkiyenin bir yerinde,bazı problemli sofilerin arasında" Genişletmek için tıkla ... akhi google'dan çevirtip sana bana hava atıyolar işte
Ahmed' Alıntı: akhi anladığım kadarıyla diyor ki "Türkiyenin bir yerinde,bazı problemli sofilerin arasında" Genişletmek için tıkla ... akhi google'dan çevirtip sana bana hava atıyolar işte
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #75 Abdullah Yusuf' Alıntı: bannliycam seni bak bidaha boyle yapma bahaneliyim zaten )) Genişletmek için tıkla ... Abi ispiyonlamak gibi olmasın ama iki kez daha yaptı https://www.islam-tr.org/konu/uyeler-kimi-daha-cok-seviyor.18488/page-7
Abdullah Yusuf' Alıntı: bannliycam seni bak bidaha boyle yapma bahaneliyim zaten )) Genişletmek için tıkla ... Abi ispiyonlamak gibi olmasın ama iki kez daha yaptı https://www.islam-tr.org/konu/uyeler-kimi-daha-cok-seviyor.18488/page-7
N Çevrimdışı nereyeboyle İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #76 Abdullah Yusuf' Alıntı: bannliycam seni bak bidaha boyle yapma bahaneliyim zaten )) Konuyu sabote etmeyin Kimi seviyirum : şehadet sevdalısı tum kardeslerimi Genişletmek için tıkla ... abi iki kişiyi daha yanlıs yere eklemiş ... bence fazla yüz veriyorsunuz bunlara ....
Abdullah Yusuf' Alıntı: bannliycam seni bak bidaha boyle yapma bahaneliyim zaten )) Konuyu sabote etmeyin Kimi seviyirum : şehadet sevdalısı tum kardeslerimi Genişletmek için tıkla ... abi iki kişiyi daha yanlıs yere eklemiş ... bence fazla yüz veriyorsunuz bunlara ....
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 9 Nis 2015 #77 E sizde sahitsiniz son ikaz o zaman
A Çevrimdışı Alkâme İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #78 yanlız bu konuya mesaj atmak iyi dua kazandırıyormuş ya hepinizi seviyorum kardeşlerim hadi banada dua edin
yanlız bu konuya mesaj atmak iyi dua kazandırıyormuş ya hepinizi seviyorum kardeşlerim hadi banada dua edin
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #79 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Abi ispiyonlamak gibi olmasın ama iki kez daha yaptı https://www.islam-tr.org/konu/uyeler-kimi-daha-cok-seviyor.18488/page-7 Genişletmek için tıkla ... :hmmm:Baksen .
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Abi ispiyonlamak gibi olmasın ama iki kez daha yaptı https://www.islam-tr.org/konu/uyeler-kimi-daha-cok-seviyor.18488/page-7 Genişletmek için tıkla ... :hmmm:Baksen .
N Çevrimdışı nereyeboyle İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Nis 2015 #80 EBU HANİFE' Alıntı: :hmmm:Baksen . Genişletmek için tıkla ... dostunu düşmanın ı iyi tanı görüyo musun ne yapmış sana arkandan
EBU HANİFE' Alıntı: :hmmm:Baksen . Genişletmek için tıkla ... dostunu düşmanın ı iyi tanı görüyo musun ne yapmış sana arkandan