Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Üyelerimizin Küçüklük Resimleri

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
olsun kesin kapatılacak...sonuçta siyonistler öyle isityor...

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
kapatılmayacak inşallah biz öyle istemiyoruzzz :şaplak :şaplak

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
davayı açanlar kim olacak İslam düşmanları??? :hacıdede :mücahit :mücahit

raba_84 Çevrimdışı

raba_84

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ramazanda iftar yemeği düzenlemek :hahahaa :hahahaa :hahahaa

deli Çevrimdışı

deli

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
benim siyasi bir görüşüm yok arkadaşlar... ak parti kapatılsa ne olur, kapatılmasa neolur... Allahın dini yer yüzüne hakim olmadıktan sonra... :hacıabi

Pulcet Çevrimdışı

Pulcet

Forumun Bekçisi
Site Emektarı
deli ' Alıntı:
benim siyasi bir görüşüm yok arkadaşlar... ak parti kapatılsa ne olur, kapatılmasa neolur... ALLAHın dini yer yüzüne hakim olmadıktan sonra... :hacıabi

İnşALLAh o günde gelecek!!!!!!!

ama işe evlerimizden başlamalıyız!!önce evimizi islam feth etmeli sonra bina sok..şehir.......!!!!!

ama kardeşim İlDe bende senin gibiyim siyaset yapanın dininde şüphe ederim..ve kesinlikle müminin siyaset yapmasını hoş karşılamam..fakat şöyle bir durrum var bu partinin kapatılmasının sebebi başörtüsü kanununu çıkarmları..yani anlıyacağın dinsiz ateistlerin "biz bu ülkede yaşadığımız sürece dininizi yaşayamazsınız" anlamında ki davalar..........

Rabbim Hakkımızda Hayırlısı ne ise onu vermesi Dualarıyla.....

A Çevrimdışı

Anti-Siyonist

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Antisiyonist:
benuv1.jpg

ensarullah Çevrimdışı

ensarullah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
vay koymussun sonunda resmi :) ben bilirim bu kardeşin küçüklüğünü bu kadar küçük değildi ama olsun :)