Bu yazdıklarınızla gurur duyun size göre çok önemli olabilir bu yazdıklarınız,ama bana göre kendinizi çok yükseklerde başkalarını çok aşağılarda görme duygusu size hiç bir şey kazandırmaz bunu unutmayın!
Hiç bir değer ve kıymeti olmayan okuyanların ne oluyor,bunlara bunlar ne söylüyor acaba diye düşündürecek çok acayip garayip yazılarınızla gurur duyun.
Bir daha söylüyorum ben tasavvufla yetiştim sizin gibi insanlarla alay geçmek,onları aşağılamak birbirleri ile bir olmuş sağı solu gözü görmeyen zatlarla tartışmak istemiyorum.
Sizden bu konunun kaldırılmasını lütfen diyerek istedik ama siz ne yazıkki halen dalga geçmektesiniz,çok yazık ne ifade ettiğiniz ortada bu şöyle bu böyle bir düşünün acaba kendiniz İslamı ne kadar yaşıyorsunuz,İslamı yaşayan bir müslüman diğer bir müslümana nasıl olurda kafir gözüyle bakar veya o davranış içinde olabilir.
Size gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum!çünkü yaklaşımınız karşınızdaki insanı insan yerine koymamanız ve bu memlekette yaşayıp bu memleketin nimetlerinden istifade edip belki maaş alanlarınızda mevcut ondan sonra herşeye karşı tavır sergilemeniz bunlar müslüman kimliğin altındaki birisinin yapacağı işler değil,Tasavvuf size ne yaptı size ne gibi zararlar verdi,Allah diyen Lailahe illallah diyen günahlarına gözyaşı döken,hiç bir canlıyı incitmeyen çevresine İslamı yaşayarak sunan kişilerden siz neden rahatsız oluyorsunuz,size ne kadar söz söylense siz yine bildiğinizi okuyacaksınız bunuda bilyorum,ama size uyarı babında tekrar söylüyorum bu işleri yapmayın,bizim sizinle bir alıp veremediğimiz yok,bu konuyu kaldırın,kaldırmazsanızda siz bilirsiniz!
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun.