İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün bir sofi beni sinirlendirdiği için (oruçluydum) cevap vermedim. İftardan sonra bu iki dakikalık videoyu paylaştım. Allahu Teala onlara hakkı hak, batılıda batıl olarak göstersin. Bizleride dillerinin şerrinden korusun.
Ben de bir sofi, bir de "sofi sever" ile konuştum bugün. Sofi sever, ilim kapısını araladı elhamdülillah; kıyıdan dönmek kolay oluyor.
Sofi ise elhamdülillah, bugüne kadar gördüğüm en nazik iki sofiden birisi ) Birincisi 1 yıl sonra yolunu hak ile değiştirmişti elhamdülillah. Bu da aynısı olur inşaAllah; saygılı olan insanlarla vakit harcamak da, onları kazanmak da ayrı bir değer..