WordPress Yapılandırma

mucahidmedia Çevrimdışı

mucahidmedia

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Uygun konu olarak bu konuyu seçtim, kısaca açıklıyayım, Allah'ın izniyle internette neşidler üzerine bir site açmayı düşünüyorum, wordpress üzerinden temayı vs. ayarladım ve siteyi yayına aldım ancak eklenti kurmakta zorluk çekiyorum, yani zorluktan kastım eklentiler yanlış yerlerde çalışıyor, internette soruna çözüm bulmaya çalıştım ancak hiçbir yerde bulamadım ve bende burada yardım arama kararı aldım, gtranslate (diller) eklentisini siteye kurduğumda ve siteyi yönetici olarak açtığımda ana sayfada gözüküyor ve sorunsuz çalışıyor ancak başka hesaplardan ve cihazlardan girince ana sayfada gözükmüyor, sadece kategorilerin 2. sayfalarında gözüküyor, bilgi sahibi biri yardımcı olursa sevinirim.

mucahidmedia Çevrimdışı

mucahidmedia

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Tarayıcı önbelleklerini temizleyin F5 basın daha önce girilen hesaplar önbelleğe kayıt yapar
olmuyor hocam, ayrıca ben böyle bir yer görmedim allah belasını versin ancak mecburi kullanmaya devam edeceğiz, mesela bugün bakım moduna aldım, aldığım vakitte bakıma girmedi aradan 2-3 saat geçti öyle bakıma almış, şuanda da bakımdan çıkarmaya çalışıyorum, yani anlamıyorum internetten olsa internet iyi, sistemden olsa sistem iyi