İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet inşAllah tüm cüzler indirilecek kardeş islami marşlardaki yollar değişti nete girme fırsatım olmadi o yüzden duzeltemedim hakkınızı helal edin inşAllah haftaya pazar yada diğer hafta ici toplu düzelticeğim..
sagol delii sizinde paylaşımlarınızı beklerim giff yapın buranıın ismini imza olarak sitede de buranın reklamı olur
bakmak istersen www.kralarsiv.net dini bölümü doldurmak çok istiyorum... allah tüm dini yayma faliyeti gösteren kardeşlerimizden razı olsun
evet siteye saldırı var.. Ne guzel saldırı da almaya basladık ama inşaAllah bisey olmaz.. Bir kac gün işim var inşAllah yarın aksam girip düzeltirim. Kusura bakmayın..