Seni kalbımızn özüne yerleştirmek,seni daha iyi tanıyıp daha çok sevmek için bize sevdirdiklerini seni unutarak sevmek ne acı bir sevgidir.Ve bu nasıl bir engeldir senin yolunda bir bilebilsek YA RAB..
Sevdiklerimizi sende sevmek,sevdıklerımızı senın kalbınde sevmek,güzellikleri senin gül bahçenden gelen esintiler olarak görmek ne büyük bir mutluluktur..
Sevdiğini sende seven,sevgilisini senin kalbine emanet eden onu artık kaybedebilirmi!??
Sevginin kaynağı olan sen tarafından sevildiğini bilmek en güzel sevgi hali değilmi!!???
Kusurlu,geçici ve ölümlü olan beni bir insana sevdirmek senin en büyük mucizelerinden biri degılmı.?
Beni insanların kalbiyle seviyorsan ve ben o kalplerin arkasından senin sevginin nurunu görmüyorsam bundan daha acı bir körlük oabılırmı???
EY RABBIM !..
Severken sende,senin kalbinde sevmenin huzurunu ve şuurunu ver bize.
Sevilirken beni seven kalbin gözbebeğinde senin sevginin nurunu hissettir.
SEVGİLİYİ SENDE YAŞAYALIM ..!
SENDE SEVELİM ..!
SENDEN SEVİLELİM ..!
Sevdiklerimizi sende sevmek,sevdıklerımızı senın kalbınde sevmek,güzellikleri senin gül bahçenden gelen esintiler olarak görmek ne büyük bir mutluluktur..
Sevdiğini sende seven,sevgilisini senin kalbine emanet eden onu artık kaybedebilirmi!??
Sevginin kaynağı olan sen tarafından sevildiğini bilmek en güzel sevgi hali değilmi!!???
Kusurlu,geçici ve ölümlü olan beni bir insana sevdirmek senin en büyük mucizelerinden biri degılmı.?
Beni insanların kalbiyle seviyorsan ve ben o kalplerin arkasından senin sevginin nurunu görmüyorsam bundan daha acı bir körlük oabılırmı???
EY RABBIM !..
Severken sende,senin kalbinde sevmenin huzurunu ve şuurunu ver bize.
Sevilirken beni seven kalbin gözbebeğinde senin sevginin nurunu hissettir.
SEVGİLİYİ SENDE YAŞAYALIM ..!
SENDE SEVELİM ..!
SENDEN SEVİLELİM ..!