Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Video Yahudi Hahamdan; Hristiyanlara ve Sofilere "Uluhiyyet Tevhidi" dersleri ve Tevbe 31 Tefsiri!

İmam Malik Çevrimdışı

İmam Malik

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Haham Tovia Singer, burada Katolik Kilisesinin ve Sofilerin, Uluhiyyet Tevhidinde nasıl bocaladığını ortaya koyuyor. "Tanrı ile aranıza aracılar koymaya kaklarsanız, bu aracıların sayısı sürekli artar. Tıpkı Metestaz yapan bir kanser gibi" diyen Singer'in Tevhidi hassasiyetinin, "Allaha direk bağlanırsan şeytana bağlanırsın" diyen ve Allah'ı, trafoya benzeten Cübbeli'den daha fazla olduğu böylece açığa çıkmış oluyor
"Tanrı'ya ulaşamazsınız o çünkü o kusursuz diyen, araya İsa'yı koymalısınız, ama İsa'da yücedir dolayısı ile Meryem'i aracı yapmalısınız ama Meryemede ulaşmak mümkün değildir, dolayısı ile azizleri aracı kılmalısınız" düşüncesine sahip olan Hristiyanların bu şekilde şirke düştüğünü anlatan Singer'i dinlerken akla ister istemez Allah'ı çağırmak yerine Muhammedi, Muhammed yerine Ali'yi ve Ali yerinede Evliyayı çağıran çakma Sufi cenah geliyor.
Aynı zamanda günümüz Misyonerlerin, Müslümanları güya köşeye sıkıştırmak için Tevbe 31. ayeti kastederek "Biz ruhbanlarımıza ve Meryeme tapmıyoruz" diyen misyonerlerede Tevbe 31. ayette neyin kastedildiğini öğretmiş oluyor! Tabiki "Biz evliyaya tapmıyoruz, onları aracı edinerek Allah'tan istiyoruz" diyen Sofilerinde bundan çıkarması gereken şeyler olduğu muhakkak!
 
Ebu Tahir Çevrimdışı

Ebu Tahir

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
Bu videoda da haredim yahudilerinin tağuta askerlik yapmanın küfür olduğunu anlatıyor

 
Üst Ana Sayfa Alt