Bundan sonrasındaki aşama da "Kim yalan söylüyor?" onu bulmak, o da pek zor değil.
Aslında "şeytanın hamlelerini "yakın" takip edenler için zor değil" desem daha doğru olurdu. Çünkü tekraren düşündüğümde, tevhid ehli dahil, malesef dahil, bu apaçık resmi görebilenler çoook çok az.
Arkadaşlar, anlamanız için yazıyorum:
1. Bir yerde insanların aklını başından alan gelişmeler oluyor, ancak TV'lerde zerresi yer almıyor;
2. Tam tersine dama çıkan kedi, ayağına taş batan dana, halkına çay dağıtan liderler dakikalarca haber yapılıyorsa...
Demeniz gerekir ki: "Neler oluyor?" ve "Neleri görmemizi istemiyorsunuz?"
Bu haberlerden yola çıksa idi halk, çoktan uyanmıştı. Arkadaşlar şeytanın varlığına inanıyor, ancak şeytanın plan kurma yeteneğine inanmıyorsunuz. O ki: "Andolsun ki kullarını saptıracağım" diye yemin etmedi mi? Etti. E ihlaslı kullar hariç tabi... Peki bana hangi dünya lideri veya medyanın ihlaslı kul olduğunu açıklayabilir misiniz? İhlaslı kul değilseler saptırılmışlar mıdır? Öyleyse??? Nesine inanamıyorsunuz?
Ben bu olanların hiç ama hiç birisine şaşırmıyorum, vallahi billahi ben sadece: Tevhid ehlinin komplesinin bu duruma uyanamadığına şaşırıyorum. Tevhid ehli sonuçta, hakkın hakikatin tam anlamıyla bilincinde olan tek kesimdi benim gözümde. Ama nasıl olduysa onlar da uyanmadı... (aslında nedenini biliyorum, Tevhid ehlinin de amel bakımından çok ağır kusurları var)
Tekraren: Dünya liderleri ve medyası, komplesi tek bir ağızdan aynı şeyleri, aynı mantıksız şeyleri, aynı zulme varan şeyleri, "hep birlikte" kabul ediyor ve "hep birlikte" "aynı anda" halka zorla uyguluyorlar. "Küresel" bir şekilde oluyor herşey, resim çok açık... Ve biz de zaten suçlulara "Küreselci" diyoruz. Görmemek için "görmek istememek" şart. Tevhid ehli dahil, tüm halklar otururken, şeytan ve yandaşlarının yüzyıllık plan yapıp, şimdi heeeep birlikte uyguluyor -ve duruma bakarsak eğer- "başarıyor" olması gücünüze gittiği için inanamıyorsunuz ama inanın: Allah çalışana, azmedene, bir davaya adanana başarıyı veriyor. "Kıskanmayın ne olur, çalışın sizin de olur" diyorum.
Ya en basitinden bizim forumun, bu forumun: 2013'ten beri yüzlerce üyeliği olan ve "erkek-kadın, hristiyan, ateist, kemalist ve hatta selefi olarak" aramızda defalarca kez bulunup bizi kekleyen "bir adet" trolümüz var yahu. Bu kılıklarda gelip burada bizle eğleniyor. Bugün selefiyim diye yazan biri, 2 ay sonra "arkadaşlar ben tevbe ettim, cübbeli haklıymış" diye yazıp çıkış yapıyor. Vpn kullanmayı bilmiyor olsa çok daha kolay tesbit edilir de, işte vpn bazen açık verdiğinden yakalanıp yakalanıp atıldı. Sıradan bir takıntılı kişinin 8 yıllık, planlı programlı eğlencesiyiz; üst düzey kafirlerin de yüzyıllık planı olsun be yaa...
Bu arada bu trol arkadaş buralardaysa (ki sağolsun pek uzaklaşmıyor) kendisini azmi sebebiyle takdir ettiğimi bilmesini isterim. Sadece bu kadar uzun süre bizlerle uğraşacağına, anlamadığı konuları anlamak için Kur'an ve hadisleri anlamaya çalışsaydı, çoktan bizden daha azimli bir tevhid ehli müslüman olmuştu, eskiden olduğu gibi. Nitekim bizim en büyük eksikliğimiz: azim, bir davaya adanma...