Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Yapma Islamcı Kardeş!

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Yapma İslamcı Kardeş!

Bu ülkenin en mazlumları ve beşer itibari ile sahipsizleri Müslümanlardır’’ desem abartmış olmam. İşin garibi Müslümanın Müslümanı sahipsiz bıraktığı, uğradığı haksızlıkları görmemeye ve göstermemeye çalıştığı bir zaman yaşıyoruz.

Kemalist’i dava arkadaşına sahip çıkıyor, solcusu yoldaşı için can veriyor, Ermenisi ırkdaşı ile kenetleniyor, Alevisi kendisinden olan için ortalığı velveleye veriyor, Yahudisi kardeşinin ölüsünü bile almak için binlerce diriyi serbest bırakıyor. Ama Müslüman, Müslümana kör ve sağır. Bu da yetmez, Müslüman Müslümanı boğazlıyor. Bizim canımız ve kanımız ucuz olmasın da kimin olsun! Müslümanlar zillette olmasın da kim olsun!

Kastım Irak ve Suriye; IŞİD, Sünniler ve Şiiler değil sadece. Bunlar ihtilaflarımızın artık savaşa dönüşen kör cephesi. Yazdıklarıma itiraz da edebilirsiniz; şu haklı, şu haksız da diyebilirsiniz. İnanın öyle bir noktaya geldik ki, içimizdeki haklı haksızdan çok da önemi kalmadı. Dikkat ettiniz mi, son zamanlarda Netanyahu sık sık şu ifadeyi açıktan kullanır oldu: “Bırakın birbirlerini yesinler!” Onlar bizi, bir/birbirimiz olarak görüyor ama biz, birbirimizi boğazlayacak kadar ayrı ve düşman görüyoruz.
Bir şeye daha dikkat ettiniz mi; ABD’nin başını çektiği İslam düşmanı cephenin orduları kalmadı artık İslam coğrafyasının savaş meydanlarında.

Ama savaşlar bütün şiddeti ile de devam ediyor. İngilizlerin övünçle ifade ettikleri “1. Dünya Savaşı’nda biz savaştık ama ölen hep Müslümanlardı” tekerrürünü yaşıyoruz yeniden.
Irak ve Suriye içimizi kanatıyor ama kendi ülkemizde içimizi acıtan sorunlu Müslümanlığımızdır değinmek istediğim. Bu ülkede Müslüman darbeye uğruyor,
cezaevine giriyor, darbeci zalimler güle oynaya dışarı çıkıyor. Bu haksızlığa isyan ediyorsun. En başta Müslüman kardeşin karşı çıkıyor, hem de bazıları öyle bir karşı çıkıyor ki ipin ucunu kaçırıyor ve hakaretlerle bel altı vuruyor.

AK Parti, ne yaptı böyle İslamcılarımıza, inanç dünyalarının şavktı kaçmış adeta!
İslamcılarımız AK Parti’den çok Ak Partici, Erdoğan’dan çok Erdoğancı oldu. Hatalarını da körü körüne savunur oldular. Darbeye dair suç işlendiğinden o kadar emin olan ve ‘’Balyoz davalarının savcısıyım’’ diyen Erdoğan, Balyoz tahliyelerinin savunucusu oldu. Darbe suçu olan darbecilerin tahliyelerini sağlıyor ve savunuyorsun; böcek bırakanların tutuklanmamalarına şiddetle karşı çıkıyorsun. Tutuklanmaları lazım elbet ama tutuklansalar da yarın tahliyelerini savunmayacağın ne malum.

Erdoğan, esen rüzgâra göre pozisyon alıyor ve bu yüzden de adalet terazisinin ayarı ile çok oynuyor. Erdoğan kendisince siyaset yapıyor. Benim siyasetten yoksun keskin İslamcı kardeşim de Erdoğan’ın çalımlarında durmadan karambole düşüyor ve şap diye oturuyor.

Yapma İslamcı kardeşim! İnancına, kişiliğine, ahiretine yazık! Omurgası için mücadele ettiğimiz hâkim siyaset, omurgasızdır. Dün suçlu gördüğünü, bugün masummuş gibi savunuyor; dün cüzzamlı gösterdiğini, bugün sırma saçlı, badem gözlü gösteriyor. İslamcı kardeşim, böyle bir siyasetin peşine düşme, düşeceksen de çok keskinleşme! Halk, dönüşlerini siyasetçiye tölare eder ama seni dünyasında recmeder.

Anayasa Mahkemesi “dijital verilerin delil olamayacağına hükmetti ve Balyoz sanıklarının hak ihlallerine” karar verdi. Hâlbuki yirmi bine yakın Hizbullah sanığına dijital verilerle ceza verildi ve bir kısmı hala cezaevinde.

AYM’ye bireysel başvuru hakkı getirildi ve bu hak 2012 ile tahdit edildi. Yani bu tarihten önce haksızlığa uğrayanlara kapı kapatıldı. Hâlbuki asıl zulümler bu tarihten önce yaşandı.

Askeri vesayet ve darbeler dönemi İslami davalardan yüzlerce masum cezaevinde. Biz buna isyan ediyoruz, İslamcı kardeşim hemen karşı çıkıyor. Ne oluyoruz İslamcı kardeş! Biliyor musun; 1987’den beri cezaevinde olan Rıdvan Çağrıcı diye bir mazlum var? Tam 27 yıl. Bu senin yüreğini sızlatmaz mı? Ya diğerleri; 23 yıl, 22 yıl, 20 yıl… Dile kolay, ekmek peynir saymıyorum. Bir empati yap bakalım, bu zulme uğrayan sen de olabilirsin!

Biz bunu diyoruz, İslamcı kardeşlerimiz “kanundaki bireysel başvurunun tarih kapsamından bahsediyor.” O tarihi kim koydu düzenlemeye ve o düzenleme vahiy midir?

Kaldı ki bireysel başvuru hakkı bulunan tüm İslami dava sanıklarının başvuruları da ya sıraya kondu ya da AYM tarafından reddedildi. Ama Balyoz sanıklarının başvuruları toplu olarak öne alındı ve karara bağlandı.
Böylesi adalete isyan ediyorum! ( da İslamcı kardeşten de korkmuyor değilim! Ne oldu size böyle! )

(Doğru Haber)Sait Şahin

W Çevrimdışı

wert

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Abi sen bu kafayla bu sloganik saksakci hamasci sözde islamci28 subat kafasyla bir adim gidemezsin turkiye hizbullatinin yazarlarni haberlerini burda paylasma.

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
sloganik şakşakçı dediğin hamas,şuan israilin zülmü altında ve her gün şehid veriyor,liderleride suikast tehlikesi altında,anlıyacağın kelle koltukta mücadele ediyorlar.Düşmanları kim ....İSRAİL..
Hizbullat dediklerin,eğer öyleyse,isabet etmişsin..Şayet değilse,hesabı verecek olan sensin.Bu ramazan ayında,dilini müslümanlardan çek,hatalarıyla kabul et veya dua et.
Ayrıca,neyi paylaşıp paylaşamayacağıma karışma kardeşim.Eğer yapabiliyorsan,paylaşımlar özerinde fikir beyan et,hakaret etme,doğruysa doğrudur de,yanlışsa hatasını ortaya koyki faydalı olabilesin.Burada her tür konuyu paylaşıyorum,ahlak dışı olmadıktan sonra fikirlerden korkma,paylaşımlarımdan rahatsızsan öfkeyle,taasubla yargılamadan önce,adalet terazisiyle yaklaş.Doğru ve hakikat sesi nereden gelirse gelsin kulak ver,doğrusunu kabul et,eğrisinden uzak durmanı tavsiye ederim.

Ben haması seviyorum,sen sevmiyorsan,sevenlere hakaret etme.
yok illa edeceğim diyorsan,buyur meydan senin istediğini söyle,eline ne geçecekse.....
selametle

G Çevrimdışı

gülnisa

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
belki bu resimle hattab amedi' nin neyi kastettiğini anlarsın.

aynı kıbleye yönelmekte,aynı kitabı okumakta,aynı hedeflere yönelmeliyiz, çünkü aynı düşmana sahibiz.

10458472_282160988623466_1181712276066589326_n.jpg

Abi sen bu kafayla bu sloganik saksakci hamasci sözde islamci28 subat kafasyla bir adim gidemezsin turkiye hizbullatinin yazarlarni haberlerini burda paylasma.

W Çevrimdışı

wert

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
belki bu resimle hattab amedi' nin neyi kastettiğini anlarsın.

aynı kıbleye yönelmekte,aynı kitabı okumakta,aynı hedeflere yönelmeliyiz, çünkü aynı düşmana sahibiz.

10458472_282160988623466_1181712276066589326_n.jpg

KAFİR ŞİİLER SURİYEDE IRAKTA LUBNANDA YEMENDE KATLETTİ BİZLERİ HEP O BALTAYI TUTAN AMERİKA VE HACLI ORDULARIYLA O BALTAYI TUTUP MUSLUMANLARA SALDIRDI SEN HANGİ DÜNYADA YAŞIYORSUN BIRAKIN BU SAHTE VAHDET PROJELERİNİ VALLAHİ BENİM İÇİN ŞİİLERİN AMERİKAN ASKERİNDEN FARKI YOK..

G Çevrimdışı

gülnisa

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
KAFİR ŞİİLER SURİYEDE IRAKTA LUBNANDA YEMENDE KATLETTİ BİZLERİ HEP O BALTAYI TUTAN AMERİKA VE HACLI ORDULARIYLA O BALTAYI TUTUP MUSLUMANLARA SALDIRDI SEN HANGİ DÜNYADA YAŞIYORSUN BIRAKIN BU SAHTE VAHDET PROJELERİNİ VALLAHİ BENİM İÇİN ŞİİLERİN AMERİKAN ASKERİNDEN FARKI YOK..

wert, bu konuda haklısın, hatta ben de çok önemli bir ilave yazabilirim.
abd suriye'ye müdahele etmesin diye bir sürü demeç verdi, şimdi aynı şia,
ırak için abd 'den medet umuyor, siyonist emperyalizme karşıyım diyen şia onlar dan yardım istiyor,,, buraya kadar tamam.
fakat , bunların arasında 'da , ahmed amedi kardeşin dediği gibi , şiddetle karşı çıkanlar var, tıpkı işid'in arasında ki eline müslüman kanı bulaştırmak istemeyen , cepheden dönmek isteyen hakikin mücahidler var.

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
ıraklı bir şii alim vardı,sistaninin cihad fetvasına karşı çıktı diye,geçen gün medresesi ıraklı askerlece basıldı ve 30 kişi öldü...Bütün şiileri aynı kefeye koymak doğru değildir,sahabeye dil uzatan,emperyalistlere uşaklık eden,taasubçulukta zirve yapan ve ehli sünnete düşman olan hainleri,esad dostlarını elbetteki sevmek gibi bir derdimiz yok....
Benim hayalim şudur,silahların namluları israile,abdye çevrilmiş bir cihad ve mücadele alanını hayal ediyorum.Bu coğrafyada yeterince kan aktı,artık bu coğrafyayı karıştıranların evlerinde rahat oturamayacakları bir direniş alanı hayal ediyorum.Artık bu mücadelenin başka topraklara taşınma dönemi geldi ve geçti,yeter artık.Bu coğrafyayı paramparça ettiler ve bizleri birbirimize düşman ettiler,artık onlara dönüp bakma zamanımız kalmadı birbirimizi vurmaktan,bu sadece şii sünni meselesi değil,ışid nusra vb diğer meseleler önümüzde duruyor ve görünen oki buna benzer meselelerle çok karşılaşacağız..Bu öfke ve sertliği biraz kenara bırakıp,bizimle oynayanlara uğraşma vakti gelemli,bu maç hep sahamızda oynanıyor,birazda onlarda oynama vakti gelmiyecekmi?yıllar oldu,asırlar oldu bu durum devam ediyor,bu hep büylemi devam edecek.bir nesil gidiyor,başka bir nesil gelip devam ediyor.Cihad anlayışını sadece birbirimizdemi kullanacağız..
velhasıl,büyle geldi ve galiba büyle gidecek...

F Çevrimdışı

furkan

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Sait Şahin
Parti söz konusu olunca İslami açıdan yaklaşanlar sisteme vurgu yapıyor ve İslami olmayan bir sistemin kabülü olarak görüp karşı çıkıyorlar. Sistem konusundaki tespitleri doğru. Çünkü mevcut sistem, gayr-i İslami bir sistemdir. Ancak teşhislerinin, tespitleri gibi doğru olduğu söylenemez. Zira tarih içinde bazı peygamberler ve Kuran’da kıssaları anlatılan bazı kimseler, gayr-i İslami sistemler içinde yer almışlar. Hatta bu sistemlerin başındakilerin bazıları, gayr-i İslamiliklerinden öte rab, ilah olduklarını iddia ediyor ve raiyetindeki insanları da kulları olarak görüyorlardı. Kimisinin belediye başkanı, kimisinin danışman, kimisinin ordu komutanı olduğu Ashab-ı Kehf dönemi sisteminin imparatoru veya mümini olduğu sarayın Firavun’u gibi... Gayr-i İslami sistemlerin içinde yer almaya dair başkaca da örnekler verilebilir: Hz. Yusuf, Necaşi ve hatta Resulullah’ın himayesine girdiği müşrik Mut’im bin Adiy örneği gibi. Bu konunun pratiği olarak ortaya konan bu örneklere yaklaşımlar doğrultusunda gayr-i İslami sistem içinde yer almanın değerlendirmeleri de farklılaşıyor denilebilir.

Doğrudur, bazı alimler buna şiddetle karşı çıkarken, bazı alimler ise bunun meşru olduğuna hükmetmişler. Meşruluğunu savunanlardan Muhammed Hüseyin Fadlullah, İslami Söylem ve Gelecek adlı eserde şöyle der: “İslami hereketler, gayr-i islami bir sistem içinde o sistemi benimsememek şartı ile parti kurabilir.”

Yani bir sistem içinde parti kurmak, o sistemi benimsemek demek değildir. Yaşadığımız bu sistemin faydalı ve doğru tarafları varsa da bize göre gayr-ı İslami bir sistemdir. Ancak İslam’ın dışındaki bütün sistemler gayr-ı İslami olmakla beraber, yapıları ve uygulamaları farklıdır. Bu yüzden geçmişin idare sistemleri ile bugünün idare sistemleri, birbirlerine kıyas edilerek hüküm çıkarılamaz. Çünkü temelden farklıdırlar. Geçmişin idare sistemleri ya babadan oğula geçen krallık ve padişahlık veya Mekke’de olduğu gibi kabile reislerinin toplumun doğal idarecileri olduğu sistemler idi. Bugün dünya üzerinde böyle sistemler var ise de birer birer son buluyorlar. Bugünün yönetim sistemleri halkın kendi idarecilerini seçtikleri sistemlerdir. Bugün gayr-i İslami sistem de olsa müslüman halk, müslüman idarecilerini seçebilir.

Zamanın şartlarına göre yönetim sistemleri farklılaşabilir. İslam buna binaen sınırlarını kalın çizgilerle ortaya koyduğu bir yönetim sistemi belirlememiştir. Yönetim hilafettir, ancak halifeyi kim seçecek ve nasıl seçilecek?

Dikkat ederseniz Resulullah (sav) dahi kendisinden sonraki halifeyi isim olarak net söylememiş ve bunu belirlemeye dair bir sistem de ortaya koymamıştır.. Ümmet içindeki fitnesi en derin ihtilafın taraflarının getirdikleri delillerin hepsi de sarahaten halifeyi belirten isimler üzerine değil, yorumlar üzerine çıkarımlardır. Sonraki halifeler de kendi dönemlerinin şartlarına göre farklı uygulamalara gitmişlerdir. İslam Devleti’nin en sağlam döneminde, yönetim farklılık arz etti. Kuran’da da bunun usulüne dair bir sistem yoktur. Kuran ve sünnet büyük bir hikmetle bu konuda esasları, ilke ve kuralları belirlemişler, usulü değil. Çünkü usul zamanın şartlarına göre değişebilir. “Sizden olan ulu’l-emre itaat”ten bahseden ayetler de esaslardan bahsediyor, usullerden değil. Usuller her ne kadar değişse de değişmeyen esaslardır. İslam, Allah’tan başka ilah yoktur, birdir O, hak, hukuk, idarede adalet, itaat, zalim ve zulümle mücadele … der. Yönetimin şekli ne olursa olsun İslam, bu esasları esas alır. Dolayısıyla bir yönetimin İslami olup olmadığı esaslarla belirlenir. Fakat Allah Teala, esaslarda gayr-I İslami de olsa sistemlerin yapısına göre, peygamberlerine mücadele metodu belirlemiştir. Hz. Yusuf’un metodu ile Hz. İbrahim’in veya Hz. Musa’nın metodu bir değildir. Hz. Muhammed’in (sav) Nuşirevan ve Necaşi ile diğer zalim idareciler hakkındaki yaklaşımları da bir değildir.Çünkü muhatap oldukları yönetimin kendilerine ve insanlara muamelesi bir değildi. Parti kurmakla eleştirildiğimiz bir nokta da budur: Geçmişte niye partiye karşıydınız, şimdi niye kuruyorsunuz? Sistemin gayr-I İslamiliği değişmemiş olsa da muamelede çok ciddi değişiklikler var. Türkiye 90 yılın Türkiye’si değil, bizler de 90’lı yılların şartlarında değiliz. Şartların değişmesi doğrultusunda İslam’da da usul, üslup, söylem, metot ve araçlar da değişir. Ama değişmeyen tek şey esaslardır. Esaslarımızın değiştiğini kimse iddia edemeyeceğine göre; usul, metot ve araçlarımızın değişmesini sığ düz mantıklarına sığıştıramayanların tekfirlerinin İslam’da yeri yoktur.

İstikamet üzerine olmak duası ile…

bakalım said şahin kimden delil getiriyor tabiki şia alimlerinden

W Çevrimdışı

wert

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ıraklı bir şii alim vardı,sistaninin cihad fetvasına karşı çıktı diye,geçen gün medresesi ıraklı askerlece basıldı ve 30 kişi öldü...Bütün şiileri aynı kefeye koymak doğru değildir,sahabeye dil uzatan,emperyalistlere uşaklık eden,taasubçulukta zirve yapan ve ehli sünnete düşman olan hainleri,esad dostlarını elbetteki sevmek gibi bir derdimiz yok....
Benim hayalim şudur,silahların namluları israile,abdye çevrilmiş bir cihad ve mücadele alanını hayal ediyorum.Bu coğrafyada yeterince kan aktı,artık bu coğrafyayı karıştıranların evlerinde rahat oturamayacakları bir direniş alanı hayal ediyorum.Artık bu mücadelenin başka topraklara taşınma dönemi geldi ve geçti,yeter artık.Bu coğrafyayı paramparça ettiler ve bizleri birbirimize düşman ettiler,artık onlara dönüp bakma zamanımız kalmadı birbirimizi vurmaktan,bu sadece şii sünni meselesi değil,ışid nusra vb diğer meseleler önümüzde duruyor ve görünen oki buna benzer meselelerle çok karşılaşacağız..Bu öfke ve sertliği biraz kenara bırakıp,bizimle oynayanlara uğraşma vakti gelemli,bu maç hep sahamızda oynanıyor,birazda onlarda oynama vakti gelmiyecekmi?yıllar oldu,asırlar oldu bu durum devam ediyor,bu hep büylemi devam edecek.bir nesil gidiyor,başka bir nesil gelip devam ediyor.Cihad anlayışını sadece birbirimizdemi kullanacağız..
velhasıl,büyle geldi ve galiba büyle gidecek...

Mustafa islamoğluda aynı senin gibi düşünüyor ve düne kadar sistani bu kadar gündemde değilken Iraka onu ziyarete gitmişti..
ve şiileri ehli beyt mektebi diye islam milletinden sayıyor Allah sizlere

net bir itikad
versin böyle belli belirsiz bir akideyle dolaşıp kendinizi

hak yolda sanar gibi orda burda yazılar yazıyorsunuz ama şunu bilin bu din çocuk oyuncağı değildir.Net bir akide koymadan böyle rüzgardaki

yaprak gibi savrulursunuz.

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Kendinden emin ve mağrur konuşuyorsun,kendine hakkın tarafı,adaletin kılıcı ve dosdoğru çizgide giden baş eğmez bir muvahhid profili çiziyorsun,öylesine adapte olmuşsunki rüzgarda eğilmeyen bir kaya zannediyorsun,sözlerin keskin konuşuyor,bu kadar eminlik bile helake insanı sevk edebilir haberin olsun.İnsanların akidesi özerinde hemen hüküm verici olma?elinde akide ölçermi var?Bu din çocuk oyuncağı değildir elbette.....lakin çoluk çocukların akide ölçer hale gelmesi bu dine yapılan en büyük zülümdür.Benim ne dediğimi bile halen anlamadın,karar vermeden önce bir anla,infaz etmeden önce bir dinle.
Bu konudaki son mesajımdır,zincire vurulmuş şeytanı azad etmeyelim...
selametle

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
wert kardeş,doğru olan akideyi tebliğ ederken bu kadar sert sözler söylemeye gerek yok.Şurası doğru hamas'ın ve şia'nın savunulacak bir tarafı yok.Ama belki kardeşimiz hamas'ı savunma hatasından döner niye bu kadar sert konuşuyorsun ki?kardeşimizin hatalarını güzel bir üslupla ve delilleriyle açıklayalım kırarak dökerek değil.

TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Klasik Halk gibi yorum yapmışsın.

Sofi, Şii hepsini Müslüman kabul etmişsin. Sofiyi zaten aktarmama gerek yok şu alttaki konuları oku:

https://www.islam-tr.org/konu/tasavvuf-ile-siilik-arasindaki-bag.17025/
https://www.islam-tr.org/konu/yasanmis-tovbe-edilmis-tasavvuf-gercekleri.23533/
https://www.islam-tr.org/konu/tasavvuf-islamda-var-midir.9384/
https://www.islam-tr.org/konu/tasavvufta-rabita-sirki.11613/page-2
..

ŞİA:
Şianın Humeyninin Keşful Esrarı:

"Bizler ibadet adalet ve dine bağlılık için önce görkemli bir bina yapıp sonra da kendi kendine onu yıkan o binayı yönetmek için Yezid Muaviye Osman ve diğer küstahları oraya geçiren ve Peygamberinin ardından ümmetin sonunun nereye varacağını belirlemeyen bir ilaha tapmayız."

"Ben Tüm cesaretimle iddia ediyorum ki şu an sayısı milyonlara varan İran halkı Hz. Peygamber döneminde yaşayan Hicaz halkından daha faziletlidir."

...

El Kafiyi okursan Bu edepsiz KAFİR şianın Kuran'ın eksiK olduğuna inandığı, 12 Masum imamlarının Her Sözlerini HADİS diye naklettiklerini anlarsın..

En basitinden "Ebu Basir Tartusinin Şirk ve Riddet Taifesi ŞİA" diye bir kitabı vardır. Alır okursun...

Hala daha ŞİA NIN KÜFÜR ŞİRKLERİNİ BU HALK GÖRMÜYOR YA DAHA NE DİYEYİM.

ŞİAYI İSLAM GÖREN HER KİŞİYİ TEKFİR EDİYORUM. ALLAH'IM SEN ŞAHİD OL...

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
sabirli olalim insallah
burdaki uyelerden kimse sii sempatizani diyil insallah
her kesinde Allahin dinini hakim kilmaktan baska istekleri yok

G Çevrimdışı

gülnisa

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Klasik Halk gibi yorum yapmışsın.

Sofi, Şii hepsini Müslüman kabul etmişsin. Sofiyi zaten aktarmama gerek yok şu alttaki konuları oku:

https://www.islam-tr.org/konu/tasavvuf-ile-siilik-arasindaki-bag.17025/
https://www.islam-tr.org/konu/yasanmis-tovbe-edilmis-tasavvuf-gercekleri.23533/
https://www.islam-tr.org/konu/tasavvuf-islamda-var-midir.9384/
https://www.islam-tr.org/konu/tasavvufta-rabita-sirki.11613/page-2
..

ŞİA:
Şianın Humeyninin Keşful Esrarı:

"Bizler ibadet adalet ve dine bağlılık için önce görkemli bir bina yapıp sonra da kendi kendine onu yıkan o binayı yönetmek için Yezid Muaviye Osman ve diğer küstahları oraya geçiren ve Peygamberinin ardından ümmetin sonunun nereye varacağını belirlemeyen bir ilaha tapmayız."

"Ben Tüm cesaretimle iddia ediyorum ki şu an sayısı milyonlara varan İran halkı Hz. Peygamber döneminde yaşayan Hicaz halkından daha faziletlidir."

...

El Kafiyi okursan Bu edepsiz KAFİR şianın Kuran'ın eksiK olduğuna inandığı, 12 Masum imamlarının Her Sözlerini HADİS diye naklettiklerini anlarsın..

En basitinden "Ebu Basir Tartusinin Şirk ve Riddet Taifesi ŞİA" diye bir kitabı vardır. Alır okursun...

Hala daha ŞİA NIN KÜFÜR ŞİRKLERİNİ BU HALK GÖRMÜYOR YA DAHA NE DİYEYİM.

ŞİAYI İSLAM GÖREN HER KİŞİYİ TEKFİR EDİYORUM. ALLAH'IM SEN ŞAHİD OL...

ben gittikten sonra , kiminle uğraşacaksın merak etmeye başladım.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

alemde şer, islam da er tükenmez,

ben sa_de_ce hanifim...

Üst Ana Sayfa Alt