Yaşar Nuri Öztürk Alparslan Kuytul Tartışması

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Şeytan'ın Tüysüz uşağı

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Yaşar nuri, senin yaptığın bu küfürlerden sonra da senin dinlenecek yerin kalmadı.

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
alparslan kuytulu pek sevmesem de(cihad konusundaki olumsuz tutumundan dolayı) burada alparslan kuytul hoca haklıdır.Yaşar nuri öztürk alçak bir adamdır.Hadis inkarcısı küfürbaz bir pisliktir.Kendisine tepki gösterenlere tv ortamında bile küfür ediyor.Üstelik bu ilk küfür etmesi de değil.

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Yaşar Nuri Öztürk eski isimli chp milletvekili , Rasulullahın sakal sünnetini "kıl" diyerek tahkirden dolayı küfrünü ve kafirliğini azgınlaştırmaktadır!

Bu kafir, nefis yatığı her tartışmada, konuyu amacından saptırıp Rasulullahın sunnetini inkar ve tahrife yönelmekte, bunu da Kur'an maskesiyle setrelemeye çalışmaktadır.

Bre kafir, namaz kılmayana hapis, had ve ölüm cezası verilmekte, hatta Ahmed bin Hanbel rahimehullaha göre kafir denmektedir. Kur'an okumayana böyle bir hukum var mıdır?
Namaz kılmak ayrıca Kuran okumaktır!
Senin gibi kalbi hem maddi hem manevi hastalıklı inkarcı kafirlerin akılları kıt, tuzakları örümcek ağından zayıf, sözleri amele yansımadığı için etkisizdir!

ي Çevrimdışı

يَعْقِلُونَ

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Aykırılık gibi olmasın ama bu konuda Yaşar Nuri'nin pek de haksız olduğunu söyleyemeyiz. Birincisi, kimse namazını kimseye isbat etmek zorunda değildir. Namaz sadece Allah'ın huzurunda ve sadece Allah için kılınır. İkincisi, Kur'an okumak namazdan daha önemlidir. Çünkü Kur'an ilim demektir. İlim ise kişinin imanını artırır ancak namaz sadece günahlardan alıkoyar. Biri iman vesilesidir, diğeri ise salih amel vesilesidir. Ve iman salih amelden üstündür. Kur'an'sız namaz olmaz ama namazsız Kur'an olur.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Körler sağırlar birbirini ağırlar.
Her iki adamın söyledikleri de kendi vızıltılarıdır. Oyalanıp duruyorlar .şte

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
doğrudur alparslan kuytul da çoğu defa saçmalıyor ve insanları saptırıyor,korkakça davranıyor ve dahası cahil de bir adam bunları biliyorum ama yinede alparslan kuytul sapıtmış da olsa yinede müslüman biridir.Yaşar nuri öztürk ise inkarcıdır o dinden çıkma derecesine varmıştır.Resmen Allah'ın dinine savaş açıyor lanetli yaratık.Ben bile cahil halimle bunu anlayabiliyorum yaşar nuri öztürk'ün kafir olduğunu.Birde bu adamın takipçileri var düşünün artık.Her ikiside İslami mücadeleye zarar veriyor ama bir değiller. Alparslan Kuytul'un yaptığı sapıklık,yaşar nuri'nin yaptığı ise kafirlik bu arada kimseyi de temize çıkarmıyorum kardeşlerim sadece gördüğümü söylüyorum en doğrusunu elbette Allah bilir.

K Çevrimdışı

Kuşçu

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Kardeş yukarıda kardeş yazmış ya namaz kılmak aynı zamanda da kuran okumak olmuyor mu? Hem senin söylediğin gibi kuran okumak imanın kendisi değildir. Kuran okumak bir salih ameldir. Şimdi neye dayanarak kuran okumak imandır diyorsun merak ediyorum doğrusu.