Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Ekleyen kardeşimden Allah razi olsun. Emeği geçenlerden de Allah razi olsun.
Esrarlı kardeşim bu resimler eski takvanın yapmış olduğu resimlerden alınmadı. Bu çalışmaları yapan bir kardeşin sitesinden alındı. İbni kayyım kardeşim izin alırken beraberdik. Berika adlı kardeşimizin çalışmalarıdır.
Esrarlı kardeşim bu resimler eski takvanın yapmış olduğu resimlerden alınmadı. Bu çalışmaları yapan bir kardeşin sitesinden alındı. İbni kayyım kardeşim izin alırken beraberdik. Berika adlı kardeşimizin çalışmalarıdır.
anladım kardeşim.o halde takva sitesine bunları berika kardeş yaptı çünkü halen orda islami resimler bölümünde sabit konu olarak duruyor takva.com sunar diye ben ondan demiştim.geçen sene yayınlamışlardı bu resimleri.sende kontrol edebilirsin o siteyi biliyorsan islami resimler bölümünde imani resimler 1 isimli konu.Selametle kardeşim.kusura bakma
Yukarıdaki adreste !sLaM4eVeR 2009 un 3.ayında bu konuyu açmış ve takva sitesinin yaptığını söylemiş zaten resimlerde takva sitesinin yazısı görünüyor.Yani o kardeşlerin emeklerini sahiplenmiş olmayalım diye söylüyorum.Bilmiyorum site yazısını kesen kardeş yapanlardan izin aldımı belki razı değillerdir buna ama aldılarsa sorun yok zaten.Fiemanillah.
GERÇEKTEN İNSANLARI DÜŞÜNDÜREN ''BEN NE YAPIYORUM'' DEDİRTTİREN ÇALIŞMALARALLAH BU ÇALIŞMALARDA EMEĞİ GEÇEN KARDEŞLERE CENNETİ NASİB ETSİN İNŞALLAHUTEALA
KARDEŞ HANGİ SİTENİNSE SİTENİN BUNUN BİR ÖNEMİ YOK!KÜÇÜK BİR SORUN BİLE SAYILMAMASI LAZIM OLAN BİR SORUN İÇİN ŞEYTANIN ARAMIZA FİTNE SOKMASINA İZİN VERMEYELİM