Yeni katılım

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
hoş gelmişsin kardeşcik. bu araf o arafmı aceba :huhuuhuu

I Çevrimdışı

"iNŞiRaH"

Misafir
Aleyküm selammm.. Hoşgeldinn..

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
vaaay. o arafmış :melek hoş gelmişsin o araf :hoşgeldin

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
gördünmü işte... seni görünce korktu ve kaçtı citlenbik :benkizgin :şaplak

:)sümeyye:) Çevrimdışı

:)sümeyye:)

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
ne kızyon ne vuruyon kaçmaz arafcık sen karışma girme aramıza :şaplak

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
olmas... girmem lazım. korkutup kaçırdın işte. bak gelmesiyle gitmesi bir oldu... :şaplak

deli Çevrimdışı

deli

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
zaten ben sana vurmadım, smileye vurdum. zaten smileye vuranda ben değilim. benim smilem vurdu. zaten vuranda benim smile değil, islam-tr nin smilesi :cimcime2

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
:huhuuhuu kardeslerim bana da anlatirmisiniz:bilmiyorum araf kardesimiz eskilerdenmi ben, ben biraz :bilmiyorum biraz fransiz kaldim burda :melek

NeZnam Çevrimdışı

NeZnam

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
yok abla eskilerden değil başka bir siteden arkadaş hemde awesome ile benim üniversiteden arkadaşımız yarı ev arkadaşımız sayılır(haftanın yarısı bizde diğer yarısındada biz ondayız sayılır:))))

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
tamam ozaman simdi artik fransiz degilim tsk ettim Allah Razi olsun kardesim :cemaat :cemaat :ahim

A Çevrimdışı

Araf

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
bakıyorumda hakkımda baya bır konusulmus :güldüm ama gırıpte cevap vermek nasıp olmadı bır turlu..insaallah katılımımız hayırlı olur..mikrocum ve deli arkadasım.yine bennnnn işte..var mı bir hosgeldın surprızı???

hayalet Çevrimdışı

hayalet

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ya bu biraz benim yuzumden oldu galiba :utandım :utandım seni taniyamadigimdan sordum derken cok senin hakkinda konusuldu anlayacagin Hakkini helal et olurmu kardesim :melek