a.s yeni üyeyim siteyi bi arkadaştan duyup merak ettim
S Çevrimdışı sevde Yeni Üye İslam-TR Üyesi 11 Eyl 2006 #1 a.s yeni üyeyim siteyi bi arkadaştan duyup merak ettim
I Çevrimdışı ırmak Yeni Üye İslam-TR Üyesi 28 Eyl 2006 #3 a s hoş geldin aramıza mehmetvarlik ' Alıntı: KARDEŞİM HAK YOLUNA HOŞ GELDİN İNŞALLAH BU YOLDA DEVAM EDERSİN ALLAHA EMANET OL Genişletmek için tıkla ...
a s hoş geldin aramıza mehmetvarlik ' Alıntı: KARDEŞİM HAK YOLUNA HOŞ GELDİN İNŞALLAH BU YOLDA DEVAM EDERSİN ALLAHA EMANET OL Genişletmek için tıkla ...
Ü Çevrimdışı ÜLKER Yeni Üye İslam-TR Üyesi 28 Eyl 2006 #4 Meraba bilgileneceğin eğitici bir site, bende yeniyim yazılan bilgileri okumakla bitiremiyorum. İyiki burdayım sende hoşgeldin. :wink: :wink:
Meraba bilgileneceğin eğitici bir site, bende yeniyim yazılan bilgileri okumakla bitiremiyorum. İyiki burdayım sende hoşgeldin. :wink: :wink:
S Çevrimdışı sudess Yeni Üye İslam-TR Üyesi 1 Eki 2006 #9 bende yenı üyeyım bi hoşgeldın yokmu yaa :sad:
S Çevrimdışı sevim Üye İslam-TR Üyesi 1 Eki 2006 #10 hoş geldin kardeş ne demek....bak bir değil bir sürü hoşgeldin... :grin: :grin: hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin... sanırım gece gece bu kadar yeter.... tekrar hoş geldin....
hoş geldin kardeş ne demek....bak bir değil bir sürü hoşgeldin... :grin: :grin: hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin hoş geldin... sanırım gece gece bu kadar yeter.... tekrar hoş geldin....
S Çevrimdışı sudess Yeni Üye İslam-TR Üyesi 1 Eki 2006 #11 sağol onur kardeşim .. ooo neler getırmedımkı biliyosun ıletısımın gücü telsimde çalışıyoz :laugh:.. getirsek getırsek kontor getiriz :grin: :wink:
sağol onur kardeşim .. ooo neler getırmedımkı biliyosun ıletısımın gücü telsimde çalışıyoz :laugh:.. getirsek getırsek kontor getiriz :grin: :wink:
S Çevrimdışı sudess Yeni Üye İslam-TR Üyesi 1 Eki 2006 #12 sağol sevım kardeşim allah razı olsun sevındırdınız benıı dedım burda selam sabah yok galıba :grin:
S Çevrimdışı sevim Üye İslam-TR Üyesi 1 Eki 2006 #13 olmaz mı hatta ii geceler bile var... mesela ben şimdi yatıyorum hadi size ii geceler,tatlı rüyalar... bu arada tekrar hoş geldin
olmaz mı hatta ii geceler bile var... mesela ben şimdi yatıyorum hadi size ii geceler,tatlı rüyalar... bu arada tekrar hoş geldin
L Çevrimdışı loves Üye İslam-TR Üyesi 1 Eki 2006 #14 aramiza hos geldiniz arkadaslar baska bisey getirsen olmazmi mesela tatli )))
L Çevrimdışı loves Üye İslam-TR Üyesi 1 Eki 2006 #15 evet bugün taktim ben kafayi tatliya gittim mutfaga yaptim yemek icin ama sogumasi gerekiyor malesef iftara kaldi yemek
evet bugün taktim ben kafayi tatliya gittim mutfaga yaptim yemek icin ama sogumasi gerekiyor malesef iftara kaldi yemek
M Çevrimdışı mürşide Yeni Üye İslam-TR Üyesi 2 Eki 2006 #16 hee anladm hoşgeldnler aracı vasıtasıyla gelenlere bende niye beni farkeden yok diyrdm maalesef biz kendmz geldik
hee anladm hoşgeldnler aracı vasıtasıyla gelenlere bende niye beni farkeden yok diyrdm maalesef biz kendmz geldik
L Çevrimdışı loves Üye İslam-TR Üyesi 2 Eki 2006 #17 bizde kendimiz geldik ama araci vasitaysiylada olsa selem veririz herkese kimseye ayrimcilik yapilmiyor yanlis anlama t aramiza hos geldinkardesim...
bizde kendimiz geldik ama araci vasitaysiylada olsa selem veririz herkese kimseye ayrimcilik yapilmiyor yanlis anlama t aramiza hos geldinkardesim...
A Çevrimdışı aliusluca Yeni Üye İslam-TR Üyesi 4 Eki 2006 #19 selamualeykümküm din kardeşlerim bende yeni katıldım aslında bizim böyle sitelere ihtiyacımız var bu siteleri açan kardeşimden allah tazı olsun
selamualeykümküm din kardeşlerim bende yeni katıldım aslında bizim böyle sitelere ihtiyacımız var bu siteleri açan kardeşimden allah tazı olsun
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 4 Eki 2006 #20 Aleykum selam kardeş.Hoş geldiniz.Allah sizden de razı olsun