S.A. ben geldim. Hoşgeldin diyen yok mu? :bayıldım
M Çevrimdışı MORdüşler Yeni Üye İslam-TR Üyesi 4 Mar 2008 #1 S.A. ben geldim. Hoşgeldin diyen yok mu? :bayıldım
Çevrimdışı NeZnam Üye İslam-TR Üyesi 4 Mar 2008 #2 Aleykumselam hoşgeldin sefalar getirdin inşallah daimi üyelerimizden olursun
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 4 Mar 2008 #3 MORdüşler ' Alıntı: S.A. ben geldim. Hoşgeldin diyen yok mu? :bayıldım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.. Hoşgelmişsinzi.. :huhuuhuu
MORdüşler ' Alıntı: S.A. ben geldim. Hoşgeldin diyen yok mu? :bayıldım Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.. Hoşgelmişsinzi.. :huhuuhuu
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Mar 2008 #4 a.s hoşgeldin kardeşim hayırlar getirdin inş
M Çevrimdışı MORdüşler Yeni Üye İslam-TR Üyesi 5 Mar 2008 #5 hosbulduk arkadaşlar. hayırlara vesile olurum inş.. hepinizden Allah razı olsun..
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Mar 2008 #7 hoşgeldin sefalar getirdin hayırlı olsun ıns
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 5 Mar 2008 #8 kardesim hosgeldin safalar getirdin biraz gec oldu ya