Yılbaşı kutlamalarının arasında namaz
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Ocak 2013 #2 3:15'den sonrasını izlemeye gerek yok müzik var
A Çevrimdışı asrinsirri İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 1 Ocak 2013 #4 Akhi, videoyu izlemeden maşaallah dedim ama BAŞBAKANIM kelimesi yerine başka şeyler söylemeliydi... Allah hidayet etsin...
Akhi, videoyu izlemeden maşaallah dedim ama BAŞBAKANIM kelimesi yerine başka şeyler söylemeliydi... Allah hidayet etsin...
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Ocak 2013 #5 Yılbaşını şükür secdesi ile kutladığını söylüyor özetle
Çevrimdışı Abdulmuizz Fida فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ Admin 1 Ocak 2013 #6 Faşing'i de meşrulaştırır bu cahil! *** Sutre zaten yok Ruku dramı: Dakika 1' 26" Hicri Yılbaşında neredeydi?
Faşing'i de meşrulaştırır bu cahil! *** Sutre zaten yok Ruku dramı: Dakika 1' 26" Hicri Yılbaşında neredeydi?
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 1 Ocak 2013 #7 o kısmına girmedim hiç.Yoksa söz ve hareketlerinin %90'u ofsayt
Çevrimdışı halid.bin.velid Üyeliği İptal Edildi Banned 1 Ocak 2013 #8 yaptı sadece yaptı olarak kalır ama eşek gine eşek bizim eşek ondan daha akıllı en asından üstünde bir yük olunca evin adresin bulur
yaptı sadece yaptı olarak kalır ama eşek gine eşek bizim eşek ondan daha akıllı en asından üstünde bir yük olunca evin adresin bulur