Bismillah, el-Hamdulillah...
Bazı kardeşlerin telefon aracılığı ile bana bildirmesi sonucu, hakkımda yazılan bu yazıyı ve iftirayı ortadan kaldırmak için burada cevap zorunluluğu kendimde görüyorum, umulur ki site yöneticileri silmez...
es-Selamu ala Menittebeal Huda...
Gördüğüm kadarı ile insanların arkasından atıp-tutmak baya kolay geliyor bazılarına...
Acaba buradaki iddialar hakkında kim benimle Youtube hesabımdan irtibat kurdu da, bu iddiaları sordu?
Ama madem araştırmadan bu işe girdiniz, Allah herkesi kendi günahından sorumlu tutacaktır...
Gelelim bana iftira eden kişiye...
Bu şahıs, bana Facebook hesabım üzerinden ulaşmış v birçok konuyu detaylıca benimle görüşmüş biridir.
Önceleri kendisini Ebu Ubeyde cemaatinden gösterirken daha sonraları bu dediğinden dönüp, hiçbir cemaate bağlı olmadığını dillendirmiştir, ki birazdan Facebook sohbetlerinden delilleri de asacağım inşeAllah.
Kendisi tam bir ahlaksız olup, ağzına ne geldiyse sayan ve küfreden biri iken, burada garip çocukları oynaması tam bir Nifak alametidir.
Belli konular görüşüldükten sonra kendisi Facebook hesabını kapatıp, edindiği bilgilerle akidesini sorgulayacağına buralarda deşifre etme peşine düşmüştür ki, bunu kabullenen sizlerde de fazlası ile sorun var demektir.
Fazla uzatmadan, bu iftiracının dediklerine cevap vereyim kısaca...
Kendisi diyor ki;
- Tanıdığı, 30 ile 40 arası MÜSLÜMAN olduğunu söyleyen bu kişi...
Allah bu kişiye azabını tattırsın demiyorum ama hidayete uğraşmayacaksa hakkettiğini Allah buna versin, amiin.
Aynı şeyi Facebook'ta da bana sormuş ve aldığı cevap aynen şu olmuştu(Hesabını sildiği için Facebook Kullanıcısı olarak adı geçer);
- Facebook Kullanıcısı
müslüman yok diyorsun
Cevap;
-
Tuğrul Çağrı bin Öztürk
''müslüman yok diyorsun''
Yalan!
Ben, çevremde tanıdıklarım dışında yok diyorum.
Türkiye'de illa ki vardır.
Allah ilmini bize has kılmadı.
Bu iddiayı yapan zaten gerizekalıdır.
Böyle şey mi olur.
----------------
Görüldüğü gibi Facebook'ta bu iftiracının iftirasını ve yalanını zaten çürütmüştüm fakat bu kişi hakkı aramak yerine nifak çıkarmak isteyen bir iftiracı olduğu için, bunu açıklayamamış...
Gelelim diğer iddiasına;
- HAK YAYINLARINI dahi TEKFİR eder. Gerisini siz düşünün...
Bu o kadar saçma bir cümledir ki, insanlar buna gülmeliydi...
Bu site sahiplerinden hangisi Hak Yayınları'nı müslüman görüyor ?
Madem Hak Yayınları'nı tekfir etmek, ileri derecede Tekfircilikse, bu site sahipleri de Hak Yayınları'nı tekfir eder, onlar da mı ileri derecede Tekfircidir?
Allah bu iftirayı atana akıl, ihlas versin!
Hak Yayınları birçok batılı hak göstermeye çalışan ve kitap hırsızlığının dibine vuran bir cemaattir.
Demokrasi bir dindir, adlı siyah kapaklı kitabın dipnotlarından birinde, Hak Yayınlarının Makdisi'ye ait ASRIMIZIN YESAKI adlı kitabı çaldığı bile yazılıyken, bana TEKFİRCİ yaftasını vurmak, bu kişinin iftirasından başka bir şey değildir.(kitabı birisine hediye ettiğim için muallak konuşuyorum, dileyenler siyah kapaklı kitapta bulabilirler)
Allah bu kişiyi ıslah etsin!
Yorumlarda yazdığı iddiasına gelince, diyor ki;
- MEVDUDİ, SEYYİD KUTUB'u TEKFİR ediyor diye biliyorum...
Allah bu iftirasından dolayı onu dilediği gibi yapsın!
Bu kişi Facebook'ta da bana bu kişileri sormuş ve Seyyid Kutub'un alim değil, edebiyatçı olduğunu söylemiştim.
Bunu da yalnız ben değil, Ebu Hanzala da söylemektedir, diye de eklemiştim, delili;
http://www.youtube.com/watch?v=XflZVKgBJNA
Yani Seyyid kutub Hüccet değil, sadece başvuru yazarıdır, dediğim herkesçe malumken, onu tekfir ettiğimi 'BİLDİĞİNİ' söyleyen bu yalancıdan, neden kimse Tekfir ettiğimin delilini istemedi de inandı?
Allah bu iftiraya kananları tevbe ederlerse affetsin!
Mevdudi'yi tekfir ediyormuşum?
Hani delili?
Nerede Mevdudi'ye kafir demişim?
İnsan Allah'tan korkar, utanır, sıkılır!
Heyhat!
Bu kişi o kadar kıt anlayışlıdır ki, Ebu Hanife'ye İmam'ı Azam(En Büyük İmam) dediği için bu sordum;
- Tuğrul Çağrı bin Öztürk
İmam-ı azam ne demek?
Bana verdiği cevaplardan biri şudur;
- Facebook Kullanıcısı
ebu hanefiyi tekfir eder misin
İşte bu kişi, olayların nasıl kavranacağından bihaberken, sizler veya birkaçınız getirdiği bu iddialara hemen inandınız ve sorgulamadınız, neden?
Cevabım son olarak şudur ki;
- Bana Usame'yi de soran bu zavallı iftiracıya verdiğim cevap da şöyledir;
- Tuğrul Çağrı bin Öztürk
- Usame'yi tekfir edenler, 1 buçuk milyar Müslüman dediği için tekfir ediyor
bu gerizekalılıktır
01:50
Facebook Kullanıcısı
o bandı dinlemedim
demesinin hükmünüde bilmiyorum
01:51
Tuğrul Çağrı bin Öztürk
bir kimse küfründe ısrar etmedikçe tekfir edilmezken, usame'den 1 kere duydukları sözle tekfire kalkıştı aptallar.
Usame hakkında ben susarım nette, kimse ile de konuşmam bu konuyu.
Bu yüzden, Usame'yi milyar lafından dolayı tekfir edenlerin ileri aptal olduğunu bil yeter.
01:53
Facebook Kullanıcısı
tekfir eder misiniz ?
son soru
01:54
Tuğrul Çağrı bin Öztürk
Usame hakkında konuşmam genç adam, ne tekfiri ne de şahsı, nette konuşulacak kişi değildir Usame.
Görüldüğü üzere, aslında bu kişi açıkça nifak yayarken, sizler veya bazılarınız koşa koşa bu fitneye dahil oldunuz...
Cevabım bu kadardır, hakkı arayan benimle de konuşur, görüşür, bunun gibi iftiracıların dedikleri ile hareket etmez...
el-Hamdulillah...
Tuğrul Çağrı bin Öztürk