S
Selamın Aleyküm kardeşlerim,
"Divine Chapters" adında bir youtube kanalı açtım burada da global ölçekte topluma faydalı olacağını düşündüğüm paylaşımlar yapıyorum. Kanalıma abone olup destek olursanız minnettar olurum.
Ayrıca yaptığım paylaşımları değerlendirebilir misiniz? Hatalı veya eksik gördüğünüz veya geliştirmem gerektiğini düşündüğünüz kısımlar var ise paylaşırsanız minnettar olurum.
Saygılar ve sevgiler..
"Divine Chapters" adında bir youtube kanalı açtım burada da global ölçekte topluma faydalı olacağını düşündüğüm paylaşımlar yapıyorum. Kanalıma abone olup destek olursanız minnettar olurum.
Divine Chapters
Welcome to Divine Chapters Discover the beauty and wisdom of the Quran through short, insightful videos. We share the meanings and significance of Surahs, using authentic and religiously approved sources to ensure accuracy and respect for the sacred text. Join us as we explore the mercy...
youtube.com
Ayrıca yaptığım paylaşımları değerlendirebilir misiniz? Hatalı veya eksik gördüğünüz veya geliştirmem gerektiğini düşündüğünüz kısımlar var ise paylaşırsanız minnettar olurum.
Saygılar ve sevgiler..