Youtube sayfam sizce nasıl ?

M Çevrimdışı

mubarekce

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Herkese merhaba,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: Reklam olması için değil eleştirilerinizi ve fikirlerinizi merak ettiğim için bu konuyu açmaktayım.

"Mübarekçe" ismi ile tamamen islami bilgiler, hikayeler, hadisler ve güzel sözler paylaşılan youtube sayfam ve mubarekce olarak arattığınız zaman karşınıza çıkacak olan sosyal medya hesaplarım bulunmaktadır. Buralarda günlük olarak güzel içerikler paylaşmaktayım.

Bunun yanısıra çok yakında telefonlarınızda kullanabileceğiniz çok kapsamlı mübarekçe uygulamam hayata geçecektir.

Değerli vaktinizi ayırıp, artı eksi yönlerini bana bildirirseniz daha iyi içerikler ile insanların hayatına dokunmak istiyorum.
Şimdiden beğenen ve bana destek olan herkesten Allah razı olsun.

Youtube Kanalım - Mübarekçe

Son düzenleme:
Esad Çevrimdışı

Esad

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Merhaba.

İslami kaygılar güderek bir çalışma yapmak istiyorsan bu süreçte islami sınırları asla ihlal etmemeye son derece özen göstermen gerekir.

1.Video içine müzik enstrümanı kullanılarak yapılan (gitar, saz, ney, zilli def vb.) herhangi bir müzik koyma.

2.Videoları yapay zeka ile üretiyorsan, üretilen video içerisindeki tüm görsellerin caiz olmasına (tesettürsüz kadın,erkek, içki batıl fikirler vb. bulunmamasına) son derece özen göster.

Unutma ki : Meşru/haklı bir amaca, ancak meşru/haklı bir araçla hizmet edilir.

M Çevrimdışı

mubarekce

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alıp daha özenli hazırlayacağım.

çorumlumuvahhid_19 Çevrimdışı

çorumlumuvahhid_19

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Herkese merhaba,
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum: Reklam olması için değil eleştirilerinizi ve fikirlerinizi merak ettiğim için bu konuyu açmaktayım.

"Mübarekçe" ismi ile tamamen islami bilgiler, hikayeler, hadisler ve güzel sözler paylaşılan youtube sayfam ve mubarekce olarak arattığınız zaman karşınıza çıkacak olan sosyal medya hesaplarım bulunmaktadır. Buralarda günlük olarak güzel içerikler paylaşmaktayım.

Bunun yanısıra çok yakında telefonlarınızda kullanabileceğiniz çok kapsamlı mübarekçe uygulamam hayata geçecektir.

Değerli vaktinizi ayırıp, artı eksi yönlerini bana bildirirseniz daha iyi içerikler ile insanların hayatına dokunmak istiyorum.
Şimdiden beğenen ve bana destek olan herkesten Allah razı olsun.

Youtube Kanalım - Mübarekçe
ABONE OLDUM SENDE BENİM KADRAJ İSLAM KANALIMI (SİYAH PROFİL)TAKİB EDERSEN SEİNİRİM

A Çevrimdışı

Allahınbirkuluyum

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Merhaba ,

Geç cevap verişim kusuruna bakmayın.İçeriklerinizi oluştururken her zaman açıklamalar kısmında ve video içerisinde kaynak belirtmenizi tavsiye ederim. Bir tüketici olarak buna dikkat ediyorum, ayrıca yapay zeka ile görüntü oluştururken çok dikkat edin özellikle gayba yönelik hususlarda. Arka plan müziği kullanmamanızı da tavsiye ederim dilerseniz sadece rahatlatıcı huzur verici kuş sesleri gibi öğeleri arka plana seslendirmenin sesini bastırmayacak şekilde ekleyebilirsiniz. Yardımcı olmak için sizlere elevenlabs text to speech önerebilirim kesinlikle bir reklam falan değil , ses seçimi kısmında arama seçeneğine size vereceğim id'yi atarsanız derin sesli ve türkçe destekli bir robot var ayarlarını kendiniz daha sonra ayarlayabilirsiniz dilerseniz : J17lijyP1BHYcM7ld0Rg

İnşAllah videolarınız hayırlara vesile olur ve unutturmayalim ki youtube mecrasının sahipleri yahudi kökenlidir.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt