yumurtayi sevenler buraya toplanin!!!!!!
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 27 Şub 2008 #4 ilk ben gördüm. aramıza girme :acıktım
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #5 ışık sen en üsttekileri al alttakiler bana yeter :mısır
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 27 Şub 2008 #6 olmas... hepsine el koyuyorum oliss yada yarı yarıya anlaşırız. ne dersin :anlaştık
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #7 :melek düşünmem lasım güvensemmi sana :cimcime1
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 27 Şub 2008 #8 sen bilirsin :bilmiyorum bana göre hava hoş :hıh
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #9 burdakilerin hepsini ben siz pay ettim ok ::)) bak simdi ya paylasin yada abla sopasi var hangisi tercihiniz :mücahit
burdakilerin hepsini ben siz pay ettim ok ::)) bak simdi ya paylasin yada abla sopasi var hangisi tercihiniz :mücahit
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #11 bana saten uyar ama ablacık bana biraz fasla versen çaktırmadan ben çok acıktımda
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #12 :asabi :asabi :asabi :asabi :mücahit :mücahit :mücahit sumeyya can kardesim pay hani kardes payi derler ya ohesap :ahim
:asabi :asabi :asabi :asabi :mücahit :mücahit :mücahit sumeyya can kardesim pay hani kardes payi derler ya ohesap :ahim
Çevrimdışı deli İslam-tr Mudâvimi Site Emektarı 27 Şub 2008 #13 ablacığı kısdırmayın :gül kardeş payı diyosa öyledir... ne
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 27 Şub 2008 #14 tamam ne kısıyorsunuz küçücük çocuğa bişeymi dedik :üzgünüm
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 20 Mar 2008 #16 :acıktım :acıktım :acıktım yemekte yumurtamı var :huhuuhuu :dua çok şükür..... :acıktım :acıktım benimki sucuklu olsun.... :acıktım :acıktım
:acıktım :acıktım :acıktım yemekte yumurtamı var :huhuuhuu :dua çok şükür..... :acıktım :acıktım benimki sucuklu olsun.... :acıktım :acıktım
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 20 Mar 2008 #19 yok yaaa ben almiomm ( sen ikisine paylaştır kavga etmesinlerr.. :cimcime2
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 20 Mar 2008 #20 :ahim ne kadar alcak ggonullusun kendi payinda n bile vazgectin bravo :ahim