Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Zalim Işid Sonrası Musul Sokakları - Time Turk (nevzat Çiçek)

TekDinİslam Çevrimdışı

TekDinİslam

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD)'in Musul'a girmesi sonrasında dünya basını Musul sokaklarını merak ediyor. Bolgede bulunan Timeturk Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, Musul sokaklarının sakin olduğunu ve IŞİD'in Musul sokaklarında asayişi sağlamaya calıştığını ve halkın da IŞİD'in varlığından çok da rahatsızmış gibi durmadığını ifade etti.


Nevzat Çiçek Twitter adresinden Musuldan kaçan halkın (az bir topluluğun) Malikinin misillemesinden korktuğu için kaçtıklarını aktarmaktadır.

Allah en doğrusunu bilir...
 
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
görüntüler gösteriyorki ısıd ın yaptığı bu bölgesel fethinin halk tabanından aldığı destekle olmuş vede ısıdın orada bulunuşundanda en ufak bir rahatsızlıkları görülmüyor..bence ısıd orada devlet hiyarirşisini bildikleri için en ön safta gözüküyor..ve halk da bunu kabullenmiş beklenen bir gelişme olarak onları karşılamış..
 
yusuf Çevrimdışı

yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
sehri terk edenlerden biri .. biz isidi vurmak icin gelen ucaklardan kaciyoruz yoksa isid den degil demisti .. yani isid yuzunden sehri bosaltmiyorlar sehri isid yuzunden bombalarlarsa diye kaciyorlar ..
 
sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
eymen ez zevahiri-irak islam devletinin mucadele alani iraktir....

suriyeye girmek yanlis adim idi.
rafizi malikiden nefret ediyordu halk.
 
yusuf Çevrimdışı

yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
:D:D:Dadamlar haklı ısıd neki:D:D:D

senin anladigin manada soylemiyordu .. yani isid neki biz bonbardiman olur diye kaciyoruz demiyordu.. isid orayi ele gecirdi isid denmi kaciyorsunuz sorusuna cevab verdi hayir onlarla problem yok ama olurda bir hava saldirisi olabilir diye kaciyoruz .. Allahualem mana buydu.. senin dedigin gibi olsa isid neki niye hava saldirisi yapsinlar ..

bir gun cia ye ajani brifing veriyor konu el kaide nasil konusuyorsa artik izleyicilerden biri diyorki sanki el kaideyi ovuyorsunuz farkindamisiniz .. oda diyorki istedigin kadar kucumse ama yaptiklari ortada sonra siraliyor once savunma giderlerimiz onun yuzunden iki katina cikti, ekonomimizi alt ust etti diye devam etti..

isin asli kucumseme cahillerin isidir ..

oysa goz goruyor kulak duyuyor ..

tc de eskiden hep derlerdi 3 bes capulcu sunu yapti bunu yapti oysa uc bes capulcu dedikleri bu ulkede 30 binden fazla insanin olumune ve bir cok olaylara sebeb oldu buna ekonomi dahil.. adama sormazlarmi simdi 3 bes capulcu diyorsunuz ama bir turlu bas edemediniz ..

simdi yok isid aldigi silahlarla sunumu vuracak bunumu vuracak diye tartisirken cikip isid neki demek komik oluyor .. sen evinde otur tank bombacisinin kafasi kesilsin size gore el suri oldurulsun ama isid neki isid neki ise bu adamlari neden koruyamadilar isid den .. isid neki kac aydir bu forumda dunyada gundemde

kucumsuyorsaniz fiilinizlede ispatlayin .. agzinizi kapatin diyelimki ciddiye almiyorlar..

apo keferesi yakalanadiktan sonra haber sipkerleri basinda cani.cocuk katili,barbar vb soylemeleri uzatmislardi bunun manasida iste o kadar gicik aliyoruz cocuk katili cani abdullah ocalan ne kadar soversen o kadar dusmansin .. senikide ona benzemis ne kadar gulme isareti yaparsam o kadar dalga gecmis olurum .. sen ancak kendinle dalga gecersin ..


bunlar ancak coluk cocugun isidir, adam olansa ilmi yazar.. zaten kicini sandalyeye baglamis bir insana en cok yakisanda birileri hatta binlercesi olurken sanki onlarla berabermis gibi dusman gorduguyle dalga gecendir, hani isidin kilici altinda biri bu lafi soylese erkek dersinde, bunlara ancak kasik (karistirici) dersin

RABBIM BASIRETIMIZI ARTIRSIN, Rabbim fikihsiz bedevilerin serrinden ummeti muhamedi korusun,
 
Üst Ana Sayfa Alt