Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Zalim Işid Usulü Infaz

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
IŞİD usulü infaz
I%C5%9E%C4%B0D-usul%C3%BC-infaz-300x175.jpg

IŞİD usulü infaz IŞİD kendi kontrollünde bulunan el-Bab ve Mumbuc ilçelerinde engizisyon usulü infaz yaptı. Çarmıha gererek öldürdükleri şahısların üzerine suçları da yazan IŞİD kaynakları, şehir merkezinde öldürdükleri kişilerin fotoğraflarını...

IŞİD usulü infaz

IŞİD kendi kontrollünde bulunan el-Bab ve Mumbuc ilçelerinde engizisyon usulü infaz yaptı.

Çarmıha gererek öldürdükleri şahısların üzerine suçları da yazan IŞİD kaynakları, şehir merkezinde öldürdükleri kişilerin fotoğraflarını yayınladı.

Öldürme gerekçesi olarak, kendilerinden olmayan muhalif gruplara yardım etmek olarak açıklayan IŞİD kaynakları, öldürme biçimlerine çarmıha germeyi de ekledi.

Dün el-Bab ilçesinde çarmıha gererek infaz eden IŞİD, bugünde Mumbuc ilçesinde 2 muhalifi aynı yöntemlerle katletti.

Kuteybe Çevrimdışı

Kuteybe

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Batı medyası şimdi İşid ve Bağdadi'yi pofpofluyor. Neymiş, en etkili cihadi lidermiş. Zevahiri'yi geride bırakmışmış.

Tabi böyle bahsedersiniz cünkü tamda istedikleriniz yapıyor. Batının yapamadığı zararları veriyor müslümanlara vecihada. İslami devlet anlayışına en büyük darbeyi indiriyor.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu tarz çarmıha germe resimleri bikaçgündür servis ediliyor. bunu türlü biryere koyamıyorum.
Kim ne yapmaya çalışıyor kafam karmakarışık oldu

M Çevrimdışı

Mustafa Sabri

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aylar önce görmüştüm bu tip bir fotoğrafı :(

Kuteybe Çevrimdışı

Kuteybe

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bunların artık CIA projesi olduğunu düşünüyorum. İslama , cihada, İslam dewleti idealine ancak bu kadar darbe indirilir. Allah'ın hükmünü uyguluyorlarmış. Müslüman katledip çarmıha gererek mi ?

O Ebu esed özbeki denilen vahşi ayrı bir olay zaten. Gerçekten artık nefret ettim ya bu nasıl birşey!!

H Çevrimdışı

Hattab Amedi

İslam-tr Mudâvimi
İslam-TR Üyesi
Bunların artık CIA projesi olduğunu düşünüyorum. İslama , cihada, İslam dewleti idealine ancak bu kadar darbe indirilir. Allah'ın hükmünü uyguluyorlarmış. Müslüman katledip çarmıha gererek mi ?

O Ebu esed özbeki denilen vahşi ayrı bir olay zaten. Gerçekten artık nefret ettim ya bu nasıl birşey!!

merak ettim bahsettiğiniz ismi...biraz araştırdım,hakkında bu var..

Ebu Esad Uzbeki Kimdir?

IŞİD’le çatışmalar başladuktan sonra Halep’in Kafr Hamra bölgesinde sivillerin infaz edildiği bir görüntü ortaya çıkmıştı. Bu görüntüde infazi gerçekleştiren kişi Ebu Esad Uzbeki’nin kimliği hakkında verilen bilgiler şu şekilde:

Ebu Esad Uzbeki Kimdir?

Ebu Esad Uzbeki Özbek yada Özbekistanlı değildir, Dağıstan’dan bir Dargini’dir. Dağıstanlı Ebu Hanife’nin kardeşidir. Bir kaç ay önce Halep’te kendi gruplarını kurmuşlardı.

Ebu Hanife’nin tekfirci grubu Müslümanların düşmanlarıyla savaştıkları cephelerde aktif değildir, aksine zaten kurtarılmış olan bölgelerde faaliyet gösterir, geceleri kontrol noktaları kurar ve durdurdukları araç sahiplerine akideyle alakalı sorular sorar ve küfrüne hükmettikleri kişilerin iyi durumdaki araçlarını çalarlar.

Eğer birisi kendilerine karşı gelirse ailesinin gözleri önünde öldürürler ve sonra arabanın rengini değiştirirler, bununla da övünürler. Müslüman toplulukların genelinin ayni Yahudi ve Hristiyanlar gibi aslen kâfir olduklarına inanırlar. Bu fetvaları onlara Ebu Hanife vermektedir.

0.jpg

Bu kişi takipçilerine Ceysul Muhacirin vel Ensar’in tağutların sancağı altında savaşan mürtetler olduğunu ve ölen savaşçılarının çürümüş ceset kadar kıymetsiz olduğunu söyler. Dünyadaki kadınların Suriye’ye hicret etmesinin farz olduğunu, bir veliden izin almaya yahut mahreme gerek olmadığını söyler, bunu yapmayanların imanlarının geçersiz olduğunu iddia eder. Ayrıca Gürcü Ömer’i (namı diğer Ömer Sisani) tekfir etmekte ve mürtet saymaktadır.

Ebu Hanife Dağıstani cihad gruplarının çoğunu tekfir eder, sadece İslami Cephe ve Nusret Cephesi’ni değil, Ceyşul Muhacirin vel Ensar lideri Selahuddin Şişani’yi de mürted sayar.

En kötü kısım ise Ebu Hanife Dagistani’nin IŞİD tarafından Halep yakınlarındaki El Bab şehrine Kadı olarak atanmasıdır. Orda Müslümanların evlilik, kan ve anlaşma gibi meseleleri hakkında hüküm vermektedir!

@CaucasusAffairs

Kaynak: http://justpaste.it/marsad76

Ingilizce: http://justpaste.it/uzbk

Çeviri: Ekrem Yılmaz

Ümmet-i İslam / Özel Haber

Üst Ana Sayfa Alt