Zalim Suud Hanedanlığı

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Kabe Örtüsü'nün Parçalanması.

İbni Kesir şöyle nakleder:

Hicri 644 yılında Kâbe’nin örtüsü şiddetli bir rüzgar vesilesiyle parçalandı ve Kâbe tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı. Bu ABBASİ DEVLETİNİN yıkılışının başlangıcı oldu ve kısa zamanda yıkıldı.
(El-Bidaye ven Nihaye, c.17, s. 289)

İbnu’l Hüseyin ise
Kenaşetu’l İtibar kitabında şöyle der:

“Bazı tarihçiler nakleder ki; Kabe’nin örtüsünün rüzgar vesilesiyle parçalanıp açılması sultanın veya hükümetin sonunun geldiğinin habercisidir. Mansur zamanında da böyle birşey oldu ve çok geçmeden Mansur öldü"
..........

Allah'ım bize Hain Suud hanedanlığının yıkıldığı o günleri göster.

Allahümme Amin.

Ebu Hanif Çevrimdışı

Ebu Hanif

İbrahimî bir Hanif, Muhammedî bir Devrimci
İslam-TR Üyesi
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi Berakatuhu,
Allah razı olsun güzel konu, inşaAllah Amerika'nın beslemesi şuan ki zalim Suud rejiminin yerle bir olup perişan olduğunu görmemiz yakındır. Onca müslüman alimi şehit edip, bir kısmınıda zindanlara atıp işkence edenlere Allah'ın azabı dünya da ve ahirette çok çetin olacak inşaAllah.

Böyle bir devirde Müslüman kardeşlerimizin de şu konuda iyi bilinçlendirilmesi lazım. Mescid-i Haram'ın şuan da -toplum genelinde akıl tutulması yaşaması ve algılanamaması nedeniyle- gizli işgal altında olduğu bu devirde Suud'u boykot edip Umre'ye gitmemeleri konusunda bilinçlendirilmeleri lazım. İmam Karadavî'nin Öncelikler Fıkhı'nda da belirttiği gibi toplumun maslahatı şahsi maslahattan üstündür, kaidesine dayanarak Umre'ye yığılan onca parayı müslümanların hayrı için infak etse hem müslümanlara zarar verenlere yardım etmek yerine müslüman kardeşinin ihtiyacını, giderir ona yerdım etmiş olur.

En iyisini Allah bilir benim düşüncem bu yöndedir. Allah bizi fitneden ve müslümanlara karşı savaş ilan edenlerin yanında gizli veya açık bulunmaktan sakındırsın. Allah'în rahmeti üzerinize olsun.