Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Zevahiri, Yine Türkiye'ye Seslendi

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Siz müslüman bir liderin hiçbir konuda maslahat gözetmesine rıza göstermeyecek kadar dar bir alandan bakıyorsunuz...elbette biliyoruz wera bela akidesini ama bizim bunu bilmemiz keskin bir kılıç gibi kafirlerin yanı sıra arada müslümanlara da çevirip kafalarını uçurmamız anlamına gelmiyor...tc nin çeçen komutanlara yaptığı zulmü bilmiyor değiliz ve ak pak dır demedim sadece bir gerçek varki o da diğer ülkeler kadar katı değildir bu konuda...amerikayla işbirliği yaparken müslümanlara kucak açmasını beklemiyosun herhalde...küfür sistemi küfrünü kusa her zaman..ama şu söylediğim bir gerçek birçok mücahidin işine yarayan yönler var.. üzerime vazife olmayan mevzulara girdim...lakin öyle bir lider hakkında eleştirisel yaklaşıyoruzki şahsen ben HAYA ettim şeyh eymen ile ilgli bir konuda buraya youm yapmaktan.....

ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
müslümanların faydasına olacağı düşünülen konularda maslahat yapılır tabiki akideyi asıldır..... bu konuya dahil olduğum kendime kızıyorum. haddimi aştığımı düşünüyorum...Rabbim şehy eymene rahmet etsin onu korusun

Çay-Şakird Çevrimdışı

Çay-Şakird

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
şeyh eymen de tc hükümetine maslahat yapacak değil ki, fiilen savaşta olduğun hükümet ile aranda ne gibi bir maslahat olabilir :D bunu bizim anladığımız şekilde söyleyeceğine başka konuşmalarını da inceleyince imkan vermiyorum ben, ki böyle söylemiş olsa bile tağutları reddetmediği gibi bir anlam çıkartmak art niyetlilikten fazlası değil. Allah şeyhi korusun, ona da bize de şehadeti nasip etsin.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Ya siz gerçekten çok komiksiniz, Şeyhin vela berasını sorgulayan her şahsa sözümdür, ya siz kim oluyorsunuz, önce tağut diyarlardan kıçınızı kaldırın bir çıkın da sonra şeyhi eleştirin.

subhanAllah : )))

Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ben sadece çeviri hatası olup olmadığını merak etmiştim o yüzden fikir sordum asla sorgulama yada eleştirme amacım yoktu.Zaten din konusunda benim gibi cahil birinin Şeyh Zevahiri'yi eleştirmesi veya sorgulaması söz konusu bile olamaz.Bu kişi cihada ömrünü adamış bir kişidir.Ben ise oturduğum yerden klavye başından yorum yazan biriyim.O yüzden eleştirmek haddime değildir.!slam4ever kardeş eğer bu sözünüze bende dahilsem diye bu açıklamayı yaptım dahil değilsem zaten bir sorun yok.

!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Sözümün muhattabı belli ancak madem yazdın diyeyim siz değilsiniz.

Elbette sorgulanabilir, elbette eleştirilerebilir.

Ama el insaf, adam dünyadaki tüm kafirlere kafa tutacak ama gelecek tc'yi kanun bazında devlet olarak müslüman görecek ve onlara yaranacak... : )

Binti Abu Qatade Çevrimdışı

Binti Abu Qatade

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Şahsım adına konuşuyorum,burda şeyhi yargılamadm Allah'a sığınırim. Sadece kardeş maslahat adına böyle birşey söylemiş olabilir demiş. Böyle birşeyin söz konusu olamayacağını belirttim,olay bu.
Yanlış anlaşılmak istemem.