Zuhruf 36 ayet ne demek istiyor.

Y Çevrimdışı

yunusbaki

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Zuhruf 36 ayet benden bahsediyor 20 senedir cin bana musallatı olmuş bende hep işkence ediyor hep canımı acıtıyor vesvese veriyor hep rahatsızım başıma çok büyük belalar geldi yinede allah bana yardım etti yani yaptım ettimse bu cin belasından kurtuladım allah beni imtihanmı ediyor yoksa bu dünyayı ahireti kayıpmı ettim kimse bana yardım etmedi cini çıkartmak için ben kendim kendime yardım etmeye çalıştım olmadı bir ara 11 saat lailahe illallah zikri çektim daha çok sıkıntıya girdim bu aralar intihar ettim ölmedim allah yardımcım olsun

İsl4mist Çevrimiçi

İsl4mist

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah Teala yardımcın olsun, forumda bu tür konular var istersen bir bak rukye denedin mi? Youtubte rukye ateş ayetleri yaz dinle, imkanın varsa Bakara suresini aç bitir, yatarken çok korkuyorsan, Kuran-ı Kerime sarılıp yatılabileceğini okumuştum yanlış hatırlamıyorsam Allahu Alem. Evden çıkarken imkan varsa bir cihazsan ateş ayetlerini aç döngüye al çaladursun, Google arama kısmına "musallat İslam tr" birde "rukye İslam tr" yaz çıkan konulara bir bak istersen belki yardımcı olur. Tehvid ehli bir işin ustasını bulup ona da danış tedavi ol İnşallah.Tekrardan Allah yardımcın olsun, şifa versin. Sana eziyet eden pis şeytanın ashabına da lanet etsin