Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Duyuru İHH'nın Yolu Eğridir

SalihBeratt Çevrimdışı

SalihBeratt

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
بسم الله الرحمن الرحيم

İHH kâfirlerin sözleşmelerini inkâr etmeyen ve bunları güzel gören bir kurumdur.

Bu kapsamda, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve Cenevre Sözleşmeleri gibi uluslararası tüm metinleri insanlığın ortak kazanımı sayar, kazanımların gelişimini takip eder ve bu doğrultuda hareket eder.

(Arşiv Yedeği)

(Resmî Siteleri)

Birleşmiş Kâfirler Hakları İfsad Beyannamesi

Madde 4

Hiç kimse kölelik veya kulluk altında bulundurulamaz; kölelik ve köle ticareti her türlü şekliyle yasaktır.

Allah gerekli şartlar oluştuğunda köle edinmeyi helal kılmıştır. Bu madde helali haram yapar.

Madde 8

Her şahsın kendine anayasa veya kanun ile tanınan ana haklara aykırı muamelelere karşı fiilli netice verecek şekilde milli mahkemelere müracaat hakkı vardır.

Allah bizim dâğûta muhâkemeyi reddetmemizi emreder. (Nisa 60) bu madde ise anayasa ve kanun küfürlerini esas almanızı ve dâğûtlara muhakeme olmanızın hakkınızın olduğunu söyler. Allah doğru söyledi ve şeytan yalan söyledi. Şeytanı düşmanınız tutun!

Sana indirilene ve senden önce indirilene gerçekten inandıklarını öne sürenleri görmedin mi? Bunlar, dâğût'un önünde muhakeme olmayı istemektedirler; oysa onu reddetmekle emrolunmuşlardır. Şeytan onları uzak bir sapıklıkla sapıtmak ister. (Nisa 60)


Madde 11

2. Hiç kimse işlendikleri sırada milli veya milletlerarası hukuka göre suç teşkil etmeyen fiillerden veya ihmallerden ötürü mahkum edilemez. Bunun gibi, suçun işlendiği sırada uygulanabilecek olan cezadan daha şiddetli bir ceza verilemez.

Biz Allah'ın emirlerini tek hukuk kabûl eder ve tüm beşerî kânunları inkâr ederiz.

Madde 18

Her şahsın, fikir, vicdan ve din hürriyetine hakkı vardır; bu hak, din veya kanaat değiştirmek hürriyeti, dinini veya kanaatini tek başına veya topluca, açık olarak veya özel surette, öğretim, tatbikat, ibadet ve ayinlerle izhar etmek hürriyetini içerir.

Resulullah sallahu aleyhi vesellem'den bize aktarıldı ki mürtedi öldürün. Bu Allah düşmanları Resulullah sallahu aleyhi vesellem'in buyruğuna isyan ediyorlar. Müslümanın din değiştirme hürriyeti yoktur!

İbn Abbâs'tan rivâyet edilen bir hadise göre Peygamber (s.a.v.) şöyle buyurmuştur:
“Men beddele dînehû fa'ktulûhu -Kim dinini değiştirirse, onu öldürün-!”
(Buhârî, Cihad 149, İ'tisâm 28, İstitâbe 2, Ahkâm 16, Murteddîn 2; Ebû Dâvud, Hudûd 1; Tirmizî, Hudûd 25; Nesâî, Tahrîmu'd-Dem' 14; İbn Mâce, Hudûd 2; Ahmed bin Hanbel, I/2, 7, 28, 282, 283, 323, V/231)



AIHM Küfür Sözleşmesi

Madde 4
Kölelik ve zorla çalıştırma yasağı

1. Hiç kimse köle ya da kul durumunda tutulamaz

Allah gerekli şartlar oluştuğunda köle edinmeyi helal kılmıştır. Bu madde helali haram yapar.


“Tay kabilesi reisi olan Adiyy bin hatem şöyle der:

Mekke fethedildiği gün ben Hırıstiyan olduğum için Mekke’den kaçtım. Kardeşim ise müslümanlara köle oldu.

Zamanla Rasulullah (s.a.v.) kardeşimi serbest bırakarak azad etti. Kardeşimde İslam'ı tanıdığı için müslüman oldu. Bunun üzerine Mekke dışına çıkarak beni aradı ve akrabalarımın yanında beni buldu ve
“müslüman olduğunu , İslam dininin çok güzel bir din olduğunu" anlattıktan sonra benden şöyle istekte bulundu: "İslam’ı anlayamamışız bize yanlış anlatmışlar, eğer Muhammed (s.a.v.)’den özür dileyip müslüman olursan senin için çok iyi olur. Hem Mekke senin yurdun , kabile reisi olman itibariyle bir sürü malında vardır. Tekrar söz sahibi olabilirsin
diyerek beni ikna etti. Gideyim , bir konuşayım bakalım. Eğer aklıma yatmazsa geri gelirim , eğer aklıma yatarsa kabul ederim benim için hayırlı da olur düşüncesiyle Medine'ye geldim. Mescidde Rasulullah’ı etrafında sahabelere “Onlar, ALLAH'dan başka bilginlerini ve rahiplerini de kendilerine Rabb edindiler,” (Tevbe 31) ayetini okurken buldum, boynumda gümüşten bir Hac olduğu halde yanına gelerek şu soruyu sordum:

"Ey ALLAH’ın Rasulu; ben eskiden Hırıstiyandım ve Hırıstiyanlığı iyi bilirim. Biz hiç bir zaman alimleri , rahipleri Rabb edinmedik , onlara ibadet te etmedik dedim. Bu ayette ALLAH (c.c.) ne demek istemiş dedim.

Bunun üzerine Muhammed (s.a.v.) : “Ey Adiyy ! çıkar o boynundaki putu“. (Bende çıkardım).
Ettiniz Adiyy , ettiniz “ dedi. “O rahipleriniz , alimleriniz , okumuş insanlarınız size ALLAH’ın kitabına muhalif olarak helal ve haram (yasak serbest) koymadılar mı ?
Bende "evet ya Rasulullah ; Onlar okumuş kimselerdi, böyle yaparlardı". Bunun üzerine :
işte onların bu yaptıkları (ALLAHın kitabına muhalif ) Rabb’liktir . Sizinde onların dediklerini benimsemeniz , uymanız Onlara ibadetinizdirdedi
(İmam Ahmed; Tirmizi ,Cem’ul-Fevâid, IV, 68 ve İbn Cerir; İbn Kesir Tefsiri , C .7, sayfa 3456)


Madde 7

1. Hiç kimse, işlendiği zaman ulusal veya uluslararası hukuka göre suç oluşturmayan bir eylem veya ihmalden dolayı suçlu bulunamaz. Aynı biçimde, suçun işlendiği sırada uygulanabilir olan cezadan daha ağır bir ceza verilemez.

Allah doğruyu söyledi ve şeytan yalan söyledi.

Hiç kimse Allah'ın bize gönderdiği şeriata göre haram olmayan bir meseleden dolayı suçlu bulunamaz. Ama bu Allah düşmanları Allah'ı inkâr ediyor ve kendilerini firavunlaştırıyorlar.

Allah dâğûtu inkâr etmemizi emrediyor. Bütün şeriata muhalif ulusal ve uluslararası küfür kânunlarınızı inkâr ediyorum aşağılık kâfirler!


Diğer ifsad maddelerini unutmayın. Ben birkaç misal yazdım.

İHH'nın yolu eğridir.

Birleşmiş Kâfirler Hakları İfsad Beyannamesi

AIHM Küfür Sözleşmesi
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt