Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Hizbullah'tan Kan Kokan Çağrı

  • Konbuyu başlatan Ebu & Dücane
  • Başlangıç tarihi
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Lübnan'daki Hizbullah'ın Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, savaşmak için kendisi ve örgütün tamamının Suriye'ye gitmeye hazır olduğunu söyledi.

6616.jpg



Nasrallah, Hizbullah örgütünün, 2006'da İsrail'le girdiği ve"Temmuz Savaşı" adını verdiği çatışmanın 7'nci yılı dönümü dolayısıyla bir televizyonda yaptığı konuşmada, Hizbullah'ın "daha önce hiç olmadığı kadar" güçlü ve"Savaşçı" sayısının yeterli olduğunu iddia etti.

Örgütün Suriye rejiminin yanında yer almasına değinen Nasrallah, "Suriye'de 5 bin askerimiz varsa bu sayı 10 bin olacak. Suriye ve Lübnan halkı, Filistin ve Kudüs için teröristlere karşı savaşmak üzere gerekirse ben ve örgütün tamamı Suriye'ye gitmeye hazırız"ifadesini kullandı.
Beyrut'un güney banliyölerinden Ruveys bölgesinde meydana gelen patlamayı "terörist katliam" olarak nitelendiren Nasrallah, Lübnan'daki saldırıların devam etmesi durumunda ülkenin uçuruma sürükleneceğini, dolayısıyla herkesin büyük bir sorumlulukla hareket etmesi gerektiğini ifade etti.
Lübnan 'da Hizbullah 'ın kalesi olarak bilinen Beyrut'un güney banliyölerinden Ruveys bölgesinde, dün meydana gelen patlamada 24 kişinin öldüğü, en az 300 kişinin yaralandığı açıklanmıştı.
İnternethaber

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hizbul şeytandan ne beklenirdiki,fıtratına uygun hareket ediyor bir milim ayrılmıyor mel'un..
 
R Çevrimdışı

Rebi3

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Muta nın çocukları. Allah mücahidlerin eliye sizi helak etsin inşaAllah.
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu Suriyede kaybettiğinin ilanıdır
 
Ş Çevrimdışı

şuayb

Üye
İslam-TR Üyesi
Özgür Suriye Ordusundan Hizbullah’a Tepki



ÖSO komutanlarından Albay Malik el-Kürdi, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'ın "Suriye'de 5 bin askerimiz varsa bu sayı 10 bin olacak!" şeklindeki açıklamasını kınadı.

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) komutanlarından Albay Malik el-Kürdi, "Nasrallah, binlerce militanını Suriye halkını katletmek için gönderdi. Militanlarını göndermeye devam ederse ona ve hareketine unutamayacağı bir ders vereceğiz, Hizbullah'ı Suriye'de vurduğumuz gibi kendi kalesinde de vuracağız" dedi.

Hizbullah'ın Suriye'ye müdahale etmesini hiçbir şekilde kabul etmeyeceklerini vurgulayan Kürdi, Suriye halkının 28 aydır Esed rejimi ile savaştığını, başka taraflardan gelecek saldırılara da karşılık vermeye muktedir olduğunu belirtti.

Beyrut'un güney banliyölerinden Ruveys bölgesinde meydana gelen patlamayla ÖSO'nun ilişkisi bulunduğu iddialarını yalanlayan Kürdi, bu tür eylemlerin "kabul edilemez" olduğunu, banliyölerde meydana gelen güvenlik zafiyetinden militanlarını Suriye'ye göndererek Lübnan'ı krize dâhil eden Hizbullah'ın sorumlu olduğunu kaydetti.

Hizbullah'ın Genel Sekreteri Nasrallah dün yaptığı açıklamada, savaşmak için kendisi ve örgütün tamamının Suriye'ye gitmeye hazır olduğunu söylemiş, "Suriye'de 5 bin askerimiz varsa bu sayı 10 bin olacak" ifadelerini kullanmıştı.
 
M Çevrimdışı

morueqq

لا إله إلا الله
İslam-TR Üyesi
ölümlerine giderler ancak inşaAllah onların güçleri ancak savunmasız çocuklara yeter
 
sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
akhiler bu hizbusseytani abd terror listesine saldimi?

INSALLAH BELANI ORDA BULURSUN GIT
 
Üst Ana Sayfa Alt